DİZİ DÜNYASI

Kanal D'nin çok şey beklediği dizi! Afili Aşk için son karar ne?

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Kanal D’nin bu sezon çok şey beklediği dizilerin başında gelen ‘Hizmetçiler’in cumartesi günü ekrana geleceğini ve o gün yayınlanan Afili Aşk'ın da perşembe günü izleyici ile buluşacağını söyledi.

Kanal D'nin çok şey beklediği dizi! Afili Aşk için son karar ne?

Sina Koloğlu, son dönemlerde yayınlanan en iyi romantik komedi dizisi olduğunu söylediği Afili Aşk'ın bundan böyle perşembe akşamları izleyici ile buluşacağını belirtti.

‘HİZMETÇİLER’ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanal D’nin bu sezon çok şey beklediği dizilerin başında ‘Hizmetçiler’ geliyor. Dizinin Deniz Baysal Yurtçu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir gibi dinamik bir kadrosu var. Özetle konusu alengirli ve sınıf farkları arası ilişkiler... ‘4N1K’ projesiyle, “Bu tarz işleri yaparım” mesajı veren Fabrika Yapım üstlendi işi... Yazmıştım, bir ‘Ufak Tefek Cinayetler’ havası da var. Bu hafta cumartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelecek. Şimdi ‘Afili Aşk’a ne oldu?’ diye soracak olursanız...

Günü değişiyor

Baştan söyleyeyim tartışmasız, son dönemlerde yayınlanan en iyi romantik komedi dizisi oldu. Geçtiğimiz cumartesi günü yeni bölümü yayınlanacaktı. Şehitlerimiz vardı ve Kanal D, ‘romantik-komedi’ diziyi yayınlamak istemedi. Bu vesileyle yeni günü bulunmuş oldu. Bana gelen haberlere göre, bu perşembe günü yeni bölümü ekrana gelecek. Gün değişiklikleri pek keyifli olmuyor doğrusu.
Ne olursa olsun, bugüne kadar iyi bir ekiple, iyi bir iş çıkarıldı...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar