GÜNCEL

Kanal D'de üst düzey ayrılık! Demirören TV Kurumsal İletişim Müdürü görevinden ayrıldı

Demirören TV'de Kurumsal İletişim Müdürü görevini yürüten Neslihan Akdaş, kurumla yollarını ayırdı.

Kanal D'de üst düzey ayrılık! Demirören TV Kurumsal İletişim Müdürü görevinden ayrıldı

Bir buçuk yıl Kanal D Haber Merkezi'nde editörlük yapan, son 3 yıldır da kanalın kurumsal iletişim müdürü görevini başarıyla sürdüren sektörün deneyimli ismi Neslihan Akdaş, kendi projelerine odaklanmak için görevine veda etti.

Ayrılıkla ilgili olarak MedyaTava’ya özel açıklamada bulunan Akdaş, şunları söyledi:

"4 yıldır büyük keyifle çalıştığım Kanal D ile özel sebeplerim nedeniyle yollarımı dostça ayırdım. Bunun dışındaki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Zira, yeni çıktığım yolda da, yine en önemli destekçilerim Kanal D ailesindeki dostlarım olacaktır."

Neslihan Akdaş kimdir?

Gazeteciliğe 1996'da öğrenciyken Hürriyet gazetesinde muhabir olarak başladı. 1998'de İ.Ü. İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra dil eğitimi için İngiltere ve İskoçya'da 1 yıl kaldı. 2000 yılından itibaren sırasıyla Yeni Binyıl, Hürriyet ve Vatan gazeteleriyle, Haftalık dergisinde magazin, medya, kültür-sanat alanlarında muhabirlik ve editörlük; Vatan'da Ekran Kedisi adıyla TV eleştirmenliği yaptı.2006 yılında Doğuş Medya'ya CNBC-e Business dergisi haber müdürü olarak geçti. 2007'den 2014 yılına kadar NTV Haber Merkezi ve programlar ile Star TV Haber Merkezi’nde editör olarak çalıştı.2014'den sonra sırasıyla Osmantan Erkır'ın sahibi olduğu STR Yapım ve 32. Gün ekibiyle Birand Yapım'da editoryal içerik ve iletişim koordinatörü olarak çalıştı. 2017'de Kanal D'ye geçti. Günaydın Türkiye'nin yapımcılığını üstlendi. Kanal D Haber Merkezi'nde görev yaptı.2002'de İsveç'te AB üzerine "Stockholm for Journalists" başlıklı eğitime katılan Akdaş'ın, MGD (Magazin Gazetecileri Derneği) ve RTGD'den (Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği) ödülleri var.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar