RATİNG

Kanal D 'Şüphe'li Show TV 'Muhteşem'

Kanal D çok reklam bastı ama Şüphe dizisi için ama RTÜK'ün şimşeğini üstüne çeken Muhteşem Yüzyıl'ın yanına bile yaklaşamadı.

Kanal D 'Şüphe'li Show TV 'Muhteşem'
GAZETECİLER.COM - Kim ne dersiniz Türk halkı bildiğini okuyor... RTÜK ceza verdi, muhafazakar medya yerden yere vurdu. Ama hepsi Muhteşem Yüzyıl'a rating olarak döndü.

Kanuni Sultan Süleyman'ı kadın ve içki sevdalısı olarak gösteriyor diye eleştiri yağmuruna tutulan Muhteşem Yüzyıl dizisi ratinglerde en yakın rakibine iki kat fark attı.

HALK GERDEK GECESİNİ İZLEDİ

İlk bölümünde zirveye oturan dizi yoğun eleştirilerle geçen bu haftayı da zirvede tamamladı. Türk halkının yüzde 35'i dün akşam ekranda Kanuni'nin Hürrem ile gerdek gecesini izledi. Kamuoyu bu izlenme rekoru ile diziye 'durdurma cezası' vermesi muhtemel RTÜK'e de mesajını iletmiş oldu.

KANAL D 'ŞÜPHE'Lİ

Dizi dünyasında dikkat çeken bir diğer yapım da Kadan D'nin Show TV'nin Muhteşem Yüzyıl dizisi ile aynı gün yayına sürdüğü ŞÜHPE dizisiydi. İlk hafta 13. sırada kalarak dikiş tutturamayan dizi ikinci bölümünde de hayal kırıklığına uğradı. Dün akşamı onca reklama ve tekrara rağmen ancak 15. sırada tamamlayabildi.

D'NİN YÜZÜNÜ BİRAND GÜLDÜRDÜ

Kanal D, Yaprak Dökümü ile zirveye demir attığı çarşamba gecesini Show TV'ye kaptırmış görünürken, kanalın yüzünü ana haber bülteni güldürdü. Mehmet Ali Birand'ın ana haberi TÜM izleyicide 4'üncü oldu. Ana haberler sıralamasında ise ilk sırada yer aldı. FOX TV elde ettiği başarıyı sürdürürken, ATV ve Ali Kırca'lı Show ana haber en sona demir atmış durumda.

Deneme
ÇOK OKUNANLAR