GÜNDEM

Kanal D sunucularına sahtekar dedi! Yeşim Salkım iki isme ateş püskürdü

Bir internet sitesine göre Türkiye'nin en dobra 2. kadını seçilen Yeşim Salkım, iki hafta önce katıldığı Kanal D'nin 2. Sayfa programının sunucuları Müge ve Gülşen'e sosyal medya hesabından adeta savaş açtı.

Kanal D sunucularına sahtekar dedi! Yeşim Salkım iki isme ateş püskürdü

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, iki hafta önce programlarına konuk olup övgülerle bahsettiği iki isme ateş püskürdü. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e sosyal medya hesabından "küçük sahtekar ikili" diyen Yeşim Salkım, paylaşımını kısa sürede kaldırdı.

Nedeni bilinmeyen bir sebeple Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e hakaret eden Yeşim Salkım, paylaşımında "Siz ne büyük satılıkmışsınız sizi bir gün bile geri çevirmedim hiç kırmadım. Dilerim bir gün yine bir yerlerde karşılaşırız bu dünyada küçük sahtekar ikili 2. Sayfa" ifadelerine yer verdi.

Yeşim Salkım, geçtiğimiz günlerde papağana işkence videosu olay olan Murat Özdemir hakkında Acun Ilıcalı'ya yüklenmiş ve "Adam şiddet ve uyuşturucudan sabıkalıymış ki nasıl olur da bu insanı evlerimize kadar sokuyorsunuz sizin RTÜK burada ne işe yarar sorgulamak lazım" şeklinde tepki göstermişti.

Haber: İnternethaber

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar