GÜNDEM

Kamu bankasından sizlere 130.000 TL nakit kredi kampanyası: Halkbank müjdeyi verdi

Kamu bankası olarak hizmet sunan Halkbank düşük faizli kredi sunmaya devam ediyor

Kamu bankasından sizlere 130.000 TL nakit kredi kampanyası: Halkbank müjdeyi verdi

Kamu bankası olarak hizmet sunan Halkbank düşük faizli kredi sunmaya devam ediyor. Halkbank üzerinden uygulamaya koyulan kredi kampanyasına herkes başvurabilir. Nakit ihtiyacınızı hemen gidermek isterseniz, krediyi anında kullanabilirsiniz.  Kamu bankası olmasından dolayı krediyi kullanmak için bazı şartları yerine getirmek gerekir. 130 bin TL krediyi almak isteyen müşteriler bankadan maaşlarını almaları durumunda daha düşük faizli kredi kullanabilecek.

Halkbank Kredisine Kimler Başvuru Yapabilir?

Halkbank tarafından uygulamaya koyulan 130 bin TL lik krediyi kullanmak isteyen vatandaşların TC vatandaşı olması ve 18 yaş sınırını aşması gerekir. Bunun yanı sıra başvuru yapanların sigortalı olmaları durumunda en az 6 aylık sigorta primlerinin ödenmesi gerekir. Bu şartları sağlayan vatandaşlar Halkbank aracığı ile başvuruda bulunabilirler.  Emekli olan vatandaşlar ise emekli maaşlarını bankaya taşımaları halinde kredi imkânından faydalanabilir. Çiftçi ve esnaf olan vatandaşlar ise bu krediden faydalanmaları için vergi levhası varsa kredi başvurusunda bulunabilecek.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Halkbank tarafından vatandaşa sunulan krediye başvuru yapmak isteyen kişiler kimlik ve gelir belgesini en yakın Halkbank şubesine getirerek başvuru yapabilirler. En yakın banka şubesine gidildiğinde bireysel müşteri temsilci aracılığı ile kredi başvurusu yapılabilir. Kredi başvurusundan sonra kredi konusunda banka size onay vereceğini hemen bildirir.  36 ay vadeli ve ilk ödemesi 3 ay ertelemeli olan 130.000 TL lik krediden faydalanma fırsatı bulabilirsiniz.  Banka ayrıca ihtiyaç kredileri ile ilgili ödemeler konusunda müşterilerine kolaylıklar sağlamaktadır.

Şayet Halkbank tarafından verilen kredi için onay alamazsanız, bankaya ipotek göstererek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Gayrimenkul ipoteklerinin yanında taşıt ipoteklerini de banka kabul etmektedir. Bankaya sunmuş olduğunuz ipoteklerin yarısı kadar kredi imkânından faydalanırsınız. 200 bin TL ipotek verilmesi halinde 100 bin TL kredi kullanılabilir. Başvuru yapılmadan önce tüm belgelerin önceden hazırlanması gerekir. Başvuru sırasında gerekli olan belgeler bankaya teslim edilmelidir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar