GÜNDEM

Kamu Bankasından İcralık Emekliye Son Bir Şans! Kara Listede Dahi Olsa Ödeme Yapılacak!

O banka kara listede dahi olsa emekliye son bir şans daha tanıyor. Son günlerde gittikçe artan enflasyon rakamları ay sonunu getirmeyi zorlaştırıyor.

Kamu Bankasından İcralık Emekliye Son Bir Şans! Kara Listede Dahi Olsa Ödeme Yapılacak!

O banka kara listede dahi olsa emekliye son bir şans daha tanıyor. Son günlerde gittikçe artan enflasyon rakamları ay sonunu getirmeyi zorlaştırıyor. Bu durum vatandaşların bütçe ekonomisi yapabilmesini de imkansız hale getiriyor. Bankalar belirli dönemlerde zor durumda olan vatandaşları destekliyor. Özellikle bu süreçte emeklilere ek avantajlar sunuluyor.

Kredi Detayları Belli Oldu!

Halkbank tarafından yapılan duyuruda kredi ödemelerinde zorluk çeken vatandaşlar için 95 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı. Destekten faydalanmak isteyenlerin banka müşterisi olması gerekiyor. Farklı bankada emeklilik maaşı bulunanlar Halkbank'a emekli maaşı hesabını taşıması yeterli oluyor. 24 ay ya da 36 ay vade seçeneği ile aylık taksitlerle geri ödenebiliyor. Üstelik emekliye özel farklı bankadan ilk kez gelene kredi puanına bakılmadan rahatlıkla kredi alabilmek mümkün hale geliyor.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Emekli için özel olarak tanımlanan ihtiyaç kredisine başvuruda bulunmak isteyenlerin mobil uygulama üzerinden ya da şubeye giderek başvuru yapması mümkündür. Her emekli yanında muhakkak ki kimlik kartını götürmelidir. Yapılacak ön değerlendirme sonrası uygun bulunanların başvuruları dikkate alınacaktır. Talep edilen ödeme tutarı hesaba otomatik olarak aktarılacaktır.

Kredi Detayı Nedir?

Halkbank tarafından emekliye özel başlatılan kredi kampanyası ile 95.000 TL'ye kadar kredi talepleri %1,89 faiz oranı üzerinden değerlendirilir. Emekliye özel tasarlanmış proje sayesinde nakit zorluğu çeken aileler bu süreci daha kolay atlatabilir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar