DİZİ DÜNYASI

Kalk Gidelim'e flaş transfer! Hangi ünlü isim kadroya katıldı?

TRT 1'in sevilen dizisinin kadrosuna bir ünlü isim daha dahil oldu.

Kalk Gidelim'e flaş transfer! Hangi ünlü isim kadroya katıldı?

TRT 1’in Staff Film imzalı ilgiyle takip edilen Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna Nilay Deniz, Ferhat Yılmaz ve Sinan Albayrak’tan sonra yeni bir isim daha eklendi.

Yayınlandığı iki sezondur güçlü rakiplerini geride bırakarak yoluna emin adımlarla devam eden Kalk Gidelim’in yeni sürprizi müzisyenliği kadar oyunculuğu ile de ses getiren Cem Belevi...

Türk Pop müziğinin başarılı ismi Cem Belevi önemli bir karakter ile Kalk Gidelim kadrosuna dahil oldu. Geçtiğimiz gün Staff Film ile anlaşma imzalayan Belevi duygularını Sinan aşkının peşinden koşan tutkulu, mert ve dürüst ve eğlenceli bir karakter bu güzel karakteri böylesine deneyimli bir kadroda oynama fikri beni çok heyecanlandırıyor sözleriyle dile getirirken, yapımcı Eyüp Üstün de “ Cem Belevi’yi ekibimize dahil etmekten dolayı çok mutluyuz. Güçlü kadromuzu yeni isimlerle daha da güçlendirerek başarımızı ikiye katlayacağımıza yürekten inanıyoruz.” dedi.

Her Cumartesi saat 20.00’de TRT1 ekranında izleyicisi ile buluşan Kalk Gidelim’de sürpriz haberler gelmeye devam edecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar