DİZİ DÜNYASI

Kadir Doğulu'dan Burak Özçivit açıklaması

Oyuncu Kadir Doğulu, uzun bir süredir aralarında gerginlik olduğuna ilişkin haberlerle gündeme geldiği Burak Öçivit hakkında açıklama yaptı. Doğulu "Meşreplerimiz farklı. Dost, arkadaş olamayız" dedi.

Kadir Doğulu'dan Burak Özçivit açıklaması

Oyuncu Kadir Doğulu, Haber Global ekranlarında yayınlanan Jülide Ateş'le 40 programına konuk oldu. Doğulu, "Burak Özçivit'in düğününe neden katılmadınız?" sorusunu şu şekilde cevapladı:

İşte Doğulu'nun açıklaması:

Davet edilmedik. Biz de davete icabet etmek diye bir hal vardır. Türk toplumu misafirperverdir. Ama davet edilirse. Davet edilmediğimiz yere gitmeyiz. Biz de davet etmedik.

Sevenlerimiz çok değerli. Ekranda beraber oynadığını gördüğü insanları kendi anne-babası, kardeşinden daha çok seviyor. Bu gözyaşartıcı bir yücelik. Ben yapamıyordum önceden. Onların sevdiği gibi birisini sevemiyordum. Onlardan öğrendim ben insan sevmeyi. Bizi fürütsuzca her halimizi kabul eden fanlarımız, sevenlerimizden öğrendim ben insan sevgisini.

"MEŞREPLERİMİZ FARKLI"

Dost olarak, arkadaş olarak yakıştırıyorlar. Sanıyorlar ki
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Halbuki o başka meşrepte adam. Burak (Özçivit) ile ben Küçük Sırlar'da çalıştım. Çok sevdim. Mert bir adam. Bir de Türkiye'nin en güzel adamlarından bir tanesi. Şahane vasıfları da var. Ama meşrebimiz birbirimize uygun değil. Biz dost, arkadaş olamayız. Biraraya geldiğimizde azami saygı gösteriyoruz birbirimize. Kırgınlık yaratacak hiçbir kelamımız olmadı birbirimize. Çok kibar bir çocuktur, mert bir çocuktur Burak. Ama biz dost olmadık, olamadık. Çünkü başka meşreplerdeyiz. O futboldan hoşlanıyor ben hoşlanmıyorum... Bu da biraraya gelince konuşulacak şeylerin azlığını gösteriyor.

"KİN, HASET GÜTMEDİM"

Neslihan da ben de düğünün çok değerli bir an olacağına emindik. İstedik ki iyi günümüzde kötü günümüzde beraber olabileceğimiz insanları çağıralım. Ben her sette biraraya geldiğim insanı çağıracak olsam. Hedeflediğim kişi sayısını kat be kat geçiyor. Öyle bir eleme yaptık. Eleme kötü bir laf olabilir. Benim Burak, diğer partnerlerim ya da diğer dizi oyuncusu arkadaşlarımdan bir ya da iki tanesiyle dostluğumu bu güne kadar taşıyabildim. Onlar da düğünümdeydi. Bir kin, uzaklık, haset... Böyle bir şey hissetmedim.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar