POLEMİK

Kadınlar kahvaltı bile hazırlamıyor diyen Kıraç ve Buket Aydın kavgaya tutuştu

Şarkıcı Kıraç'ın "Şehirli kadınlar çocuğa bakmıyor, kahvaltı bile hazırlamıyor" sözleri medya ve sosyal medyada ciddi tepkilere neden oldu. Kıraç'ın bu sözlerine tepki gösterenlerden bir de Kanal D Ana Haber Bülteni sunucusu Buket Aydın oldu. Aydın canlı yayında Kıraç'ın "özür dilemesi" gerektiğini söylerken Kıraç'tan cevap gecikmedi.

Kadınlar kahvaltı bile hazırlamıyor diyen Kıraç ve Buket Aydın kavgaya tutuştu

"Kendileriyle ilgili bir yorum yapıldığında hemen başlıyorlar: “Kadın temizlik mi yapsın, çocuğa mı baksın, yemek mi yapsın?” demeye. Çocuklara yabancı dadılar bakıyor. Hafta sonu kahvaltıcılar tıklım tıklım. Şehirli kadın çocuk bakmayı geçtim, evde kahvaltı bile hazırlamıyor. Bu algı yanlış. Bu yanlış algıyı parçalamak lazım."

Bu sözler şarkıcı Kıraç'a ait. Kıraç'ın kadınlarla ilgili bu açıklamaları sosyal medyada büyük yankı buldu. Bu sözlere birçok farklı eleştiri gelirken Kanal D Ana Haber Bülteni sunucusu Buket Aydın, canlı yayında çağrı yaparak "bu sözler bir sanatçıya yakışmıyor, Kıraç özür dilemeli" şeklinde konuştu. 

Kıraç'tan Buket Aydının çağrısına cevap ise gecikmedi. Aydın'ın seçim sürecindeki program videolarını paylaşan Kıraç, kadınlara seslendi ve "Kadınlar, Buket Aydın'ın benim için söyledikleri ve haberi yalandır ve size şirin görünme çabasıdır! Çünkü o bunu hep yapıyor! Buyrun izleyin!" dedi.

Kıraç ayrıca, "Bunu yapmaya hakkın yok Buket Aydın! Sahip olduğun ekrandan benim hakkımda uydurduklarınla herkesi ve özellikle kadınları kandırmaya hakkın yok. Benim söylediklerimden böyle saçmalıklar çıkmaz!" diyerek kendini savundu. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar