GÜNCEL

Kadın tacirinin traktörüne gelen haciz! CHP iktidarın yumuşak karnını buldu dikkat çeken yazı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e çiftçi olduğunu söyleyip traktörüne icra geldiğini belirten Mustafa Şimşek'in kadın tacirliğinden hapis yattığı ortaya çıktı. Yazar Fuat Uğur, muhalefetin yurt gezilerinde sahnelenen mizansendeki ısrarın nedeninin ekonomideki sorunlar olduğunu yazdı.

Kadın tacirinin traktörüne gelen haciz! CHP iktidarın yumuşak karnını buldu dikkat çeken yazı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Kütahya ziyaretinde yaşanan rezalet konuşuluyor.

“Yoksulluktan inim inim inliyorum, traktörüme haciz geldi, ben tarlamı tapanımı nasıl sürüp de ürün elde edeceğim” diyen Mustafa Şimşek'in Fas'tan evlenme vaadiyle 600 kadını getiren çetenin lideri olduğu ortaya çıktı.

Şimşek, geçen yıl ocak ayında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında suçunu itiraf etmiş ve tutuklanmıştı.

İşte o yazı...

Türkiye, Fas’tan evlilik vaadiyle 600’e yakın kadın getiren “sahte evlilik” çetesinin lideri Mustafa Şimşek adlı kişiyi, Müge Anlı’nın programında tanıdı. Gözaltına alındı. Sonra ne hikmetse serbest kaldı. Mustafa Şimşek, önceki gün Kütahya’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel için sahneye konan piyesle yeniden ortaya çıktı. Anlaşılan rolü kapmıştı ve Özel’in karşısında “Yoksulluktan inim inim inliyorum, traktörüme haciz geldi, ben tarlamı tapanımı nasıl sürüp de ürün elde edeceğim” diye gözyaşı döktü.

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar