GÜNDEM

Kaçıkçı cinayeti için gelen Sean Penn Türkiye'den ayrıldı

Hollywood yıldızı Sean Penn, Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’nda öldürülen Cemal Kaşıkçı cinayetin için İstanbul’a belgesel çekimlerine gelen Sean Penn, Türk Hava Yollar’ının tarifeli seferiyle ülkesine döndü.

Kaçıkçı cinayeti için gelen Sean Penn Türkiye'den ayrıldı

Atatürk Havalimanı'ndan TK-077 sayılı İstanbul-Miami uçağıyla giden ünlü aktör, basın mensuplarının Kaşıkçı cinayetine ilişkin sorularını yanıtsız bıraktı. Pasaport sonrasında uçağın körüğüne kadar elektrikli golf aracılığıyla bırakılan Sean Penn, güvenlik kontrollerinin ardından uçağına bindi.

Kaçıkçı cinayeti için gelen Sean Penn Türkiye'den ayrıldı

Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili belgesel hazırlamak için Türkiye'ye gelen Sean Penn, Suudi Arabistan Konsolosluğunda çekim yaptı. Kamera ekibini de getiren Penn Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Çekimler sırasında Sean Penn ile Selçuk Yöntem ile de buluştu.

SELÇUK YÖNTEM Sean Penn ile ilgili görsel sonucu

Tüm dünyanın yakından takip ettiği olayda Gazeteci Cemal Kaşıkçı 2 Ekim'de evlilik belgeleri almak üzere Suudi Arabistan Başkonsoloslu'una gitmiş ancak kendisinden haber alınamamıştı. Konsoloslukta öldürülen Cemal Kaşıkçkı'nın cesedine ise hala ulaşılamadı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar