TV HABER

İzdivaç programı yayından kaldırılan Hande Ataizi format değiştiriyor

Sony Channel Türkiye kanalında izdivaç programı yayından kaldırılan Hande Ataizi, aynı kanalda yeni bir formatla ekran yolculuğuna devam edecek.

İzdivaç programı yayından kaldırılan Hande Ataizi format değiştiriyor

RTÜK tarafından getirilen yayın yasağını delen ve izdivaç programı sunmaya başlayan Hande Ataizi'nin direnci kırıldı. Verilen ağır cezaların ardından izdivaç programı yayından kaldırılan güzel sunucu, farklı yeteneklerin sergileneceği yeni bir yarışma programı ile ekran yolculuğuna devam edecek.

RTÜK: STÜDYO İÇİ VE DIŞINDA YAKINLAŞTILAR

"Hande Ataizi ile" adıyla yayımlanan programı inceleyen Üst Kurul, bu programda stüdyoda bulunan damat ve gelin adaylarının birbirleriyle stüdyo içi ve dışında yakınlaştıklarını, programda katılımcıların beğendikleri adaylarla birbirini tanımasına imkan tanındığını ve bu süreçlerde yaşanan tartışmalar ile katılımcıların birbirlerini yalancılıkla suçladığı diyalogların da ekrana yansıtıldığını tespit etmişti.

ÜST SINIRDAN CEZA VERİLDİ

23 Ekim Pazartesi günü yayına başlayan "Hande Ataizi ile" isimli evlilik programına en üst sınır olan yüzde 5 oranında para cezası uygulanması kararlaştırdı. Programa ayrıca 5 kez yayın durdurma cezası verilmişti.

YARIŞMACILARA 20 SORU SORULACAK

Sony Channel Türkiye'de yayınlanacak programda yarışmacılara 20 soru soruluyor ve soru başına belli bir süre veriliyor. Her bölüm iki etap ve bonus etabından oluşuyor. Yarışma için öncelikle onar kişilik iki takım belirleniyor ve büyük ödül için yarışmacılar tüm yeteneklerini ve bilgilerini ortaya koyuyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar