GÜNDEM

İYİ Parti "dostlarla iktidar"dan rahatsız

Hürriyet yazarı Hande Fırat, İYİ Partili kurmayların kendisine Kılıçdaroğlu'nun " "dostlarla iktidar olacağız" sözlerinden rahatsız olduklarını söylediklerini kaydetti.

İYİ Parti "dostlarla iktidar"dan rahatsız

Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yaptığı "eve dön" çağrısına ilişkin her iki partiden isimlerle görüşerek son kulisleri yazdı. Fırat'ın İYİ Partili kurmaylarla yaptığı görüşmede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultay konuşmasındaki “Dostlarımızla iktidar olacağız” sözünden rahatsız olduklarını kendisine söylediklerini belirtti:

"DOSTLARLA İKTİDAR" YERSİZDİ

Gelinen bu durumdan CHP rahatsız olabilir mi? Taraflarla konuşmamdan yola çıkarak “Olabilir” yanıtını sizlerle paylaşabilirim. İYİ Parti’nin, yazının ilk bölümünde yer verdiğim, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultay konuşmasındaki “Dostlarımızla iktidar olacağız” sözünden de rahatsız olduğunu söyleyebilirim. Bir kaynağım, “Yersiz bir cümleydi. Millet ittifakında yer alan İYİ Parti ve dostlarımız şeklinde formüle edilse daha şık olurdu. Davutoğlu ve Babacan ne zaman dostları oldu? Dostlarımız diyerek hepimizi aynı sepete koydular” yorumunu yaptı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar