GÜNDEM

İsteyenlere verilecek: Yapı Kredi Bankası 12.000 TL gelir belgesi olmadan ödeme verecek!

12 bin TL gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere, Yapı Kredi Bankası üzerinden duyuru yapıldı.

İsteyenlere verilecek: Yapı Kredi Bankası 12.000 TL gelir belgesi olmadan ödeme verecek!

Nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşların her zaman tercih etmiş olduğu, bankaların başında gelen yapı Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara yeni bir kampanya yaptığını açıkladı. Acil ihtiyacınızın olması durumunda 12000 TL'ye kadar 24 ay vadeli 36 ay vadeli ve dileyen vatandaşlar, 12 ay vadeli olarak kredi kampanyasına katılarak, bu bankadan, diledikleri zaman ödeme alabiliyor. 12000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi kullanacak olan kişilerden gelir belgesi istemeyecek olan Yapı Kredi Bankası, daha önceki banka, çalışmalarına bakarak kredi notuna göre ödeme vermektedir. 

12000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, banka şartlarına uygun olmanız durumunda, işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Son zamanlarda yapılan kampanyalarda acil para ihtiyacı olan tüm vatandaşlara gelir belgesiz ihtiyaç kredisi imkanı sağlayan bu bankalar üzerinden kredi ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlara uygun faizlerle kredi işlemleri hızlı bir şekilde verilmektedir. Yapı Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi alabilir ve bu bankadan SMS ilede işlemlerinizi gerçekleştirerek, kredi kullanabilirsiniz. 

12000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için ne yapmanız gerekiyor?

Acil ihtiyacı olan vatandaşlar, kredi işlemlerini gerçekleştirmek için başvurularında bu bankadan yapmak istiyorlarsa, SMS ile başvuru yapabiliyor. Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, bireysel tc kimlik, aylık gelir ve doğum tarihinizi yazarak, 44 11 numarasına göndermiş olduğunuz mesaj ile birlikte kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler verilir ve onaylanan kredi tutarı hesaplarına yatırılarak kullandırılmaktadır. Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmanız durumunda 12000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sizlere hızlı bir şekilde verilmektedir. 

Başvuru yapacak olan vatandaşların mobil uygulamalar kullanmaları durumunda ise banka mobil uygulama üzerinden de 7 24 kredi imkanı sağlıyor. Bireysel müşteri olan tüm vatandaşlar, bankanın mobil uygulama, şifresini oluşturarak Yapı Kredi Mobil uygulamasını cep telefonlarına veya tabletlerine indirmeleri halinde kredi başvurularını gerçekleştirebilirler ve 12000 TL'ye kadar ödeme alabilirler. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar