TV HABER

İşte yanıbaşımızdaki acımasızlık! Buket Aydın 'iğrençler' diye başladı gerisini de getirdi

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, Midilli Adası'nda mültecilerin içinde bulunduğu teknenin limana yanaştığını gören Yunanlıların tavrı için çok sert konuştu. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Aydın, "Tek bir şey söylemek geliyor içimden iğrençler.Sosyal medyada çok şeyler paylaşanlar var onlara sesleniyorum biraz da bunları paylaşın da dünya nasıl canavarlarla yaşıyoruz görsün." dedi.

İşte yanıbaşımızdaki acımasızlık! Buket Aydın 'iğrençler' diye başladı gerisini de getirdi

Midilli Adası'nda mültecilerin içinde olduğu tekneyi gören ada halkı limana akın etti.Mültecilerin karaya çıkmalarına izin vermeyen ve 'Türkiye'ye geri dönün diye bağıran' Yunanlılar teknedeki bebeklere su bile vermedi.

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın da sosyal medya hesabından bu görüntüleri paylaştı ve çok sert konuştu. Aydın şunları söyledi:

"BU MU İNSANLIK İĞRENÇLER!"

Bu görüntüler için tek bir şey söylemek geliyor içimden iğrençler...O sivillerin yaptığını gördünüz değil mi mültecilerin bebeklerine bir yudum bile su vermiyorlar. Bu mu insanlık? Bunun yarısının yarısını Türkiye yapsa idi dünya gündeminde nasıl yankılanayacağını hayal edemiyorum.

"NASIL CANAVARLARLA YAŞIYORUZ GÖRSÜNLER"

Bence paylaşmamız gereken bu görüntülerdir. Sosyal medyada çok şeyler paylaşanlar var onlara sesleniyorum biraz da bunları paylaşın da dünya nasıl canavarlarla yaşıyoruz görsün.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar