MEDYA KÖŞESİ

İşte FETÖ'nün son taktiği! Cem Küçük gazetecileri uyardı

FETÖ'nün son taktiğinin FETÖ'yle mücadele edenleri sindirmek için psikolojik baskı yapmak olduğunu söyleyen Cem Küçük, gazetecileri o mesajlara karşı uyardı...

İşte FETÖ'nün son taktiği! Cem Küçük gazetecileri uyardı

Cem Küçük, FETÖ'nün son taktiğini açıkladı. Gönderilen e-postalarla FETÖ'yle mücadeleyi sindirmek için psikolojik baskı yapılmak istendiğini belirten Küçük, gönderilen mesajlardan örnekler sıraladı.

Özellikle gazetecileri bu mesajlara karşı uyaran Küçük şu ifadeleri kullandı:

""Şu siyasi hasta, bu kalpten ölecek" gibi yalanları da ekleyerek yıldırma girişimini sürdürüyorlar. Özellikle gazeteci arkadaşlarımızın bu tür mesajlara dikkat etmesi lazım. Bu mesajların çoğu manipülasyon amaçlı. FETÖ 31 Mart seçimlerine giderken yalan yanlış her türlü algıya başvuracaktır. Akıl hocalarının MOSSAD olduğunu unutmayalım."

FETÖ'nün yeni taktiği

FETÖ'nün son bir taktiği daha tespit edildi. O da FETÖ'yle mücadele edenleri sindirmek için psikolojik baskı yapmak. Nasıl mı? e-Postalarla. Son zamanlarda dünyanın belli merkezlerindeki FETÖ'cüler bazı kişilere e-Postalar atıyorlar. FETÖ'yle mücadeleyi kırmak için şöyle şeyler yazıyorlar:
"Her iktidar gelip geçtiği gibi bu, içinde bulunduğumuz iktidar da bir gün bitecek ve siz bulunduğunuz yerde bu yazdığınız yazıları yazabilecek misiniz?
Ufaktan ufaktan safınızın belli olma vakti gelmek üzere. Tahminim odur ki, seçimler 4 yıla kalmaz daha erken olur."
"Şu siyasi hasta, bu kalpten ölecek" gibi yalanları da ekleyerek yıldırma girişimini sürdürüyorlar. Özellikle gazeteci arkadaşlarımızın bu tür mesajlara dikkat etmesi lazım. Bu mesajların çoğu manipülasyon amaçlı. FETÖ 31 Mart seçimlerine giderken yalan yanlış her türlü algıya başvuracaktır. Akıl hocalarının MOSSAD olduğunu unutmayalım.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar