TELEVİZYON

İstanbul'da suya gelen okkalı zam İsmail Küçükkaya'yı çok kızdırdı

İstanbul'da suya yüzde 20 zam geldi. 1 Aralık'tan itibaren geçerli olacak olan zam büyük tepki çekti. Zamma tepki gösteren isimlerden biri de Fox TV Çalar Saat programı sunucusu İsmail Küçükkaya oldu. Küçükkaya verilen sözleri hatırlattı ve zam yapmanın kolaycılık olduğunu belirtti.

İstanbul'da suya gelen okkalı zam İsmail Küçükkaya'yı çok kızdırdı

İstanbul'da zamların ardı arkası kesilmiyor. Dün yapılan ve büyük tepki çeken zam haberi İSKİ'den geldi. İstanbul'da 1 Aralık itibari ile su yüzde 20 zamlı kullanılacak.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN ELEŞTİRİLERE YANIT

Ekrem İmamoğlu'ndan eleştirilere yanıt geldi . İmamoğlu "Çok kullananlara 100 üzerinden 40 daha fazla indirim sağlamışız. Bu mantıksız bir sisteme oturmuş" dedi.

"BİZE SÖZ VERMİŞTİNİZ"

FOX TV'de Çalar Saat programıyla izleyicileriyle buluşan Küçükkaya, su zammına tepki gösterdi. Küçükkaya, "Bize söz vermiştiniz, indirim yapacağız diye. Daha 1 yıl olmadan o indirim ardından yüzde 20 zam yapıyorsunuz. Sayın İmamoğlu ve onun kurmayları İstanbul'da belediyenin batak olduğunu biliyoruz. Enkaz devraldığınızı da biliyoruz. Çok büyük bir borç yükü altında olduğunuzu da biliyoruz.

"BÜYÜK İDDİALARLA GELDİNİZ"

Ama siz büyük iddialarla geldiniz.Zam yapmak işin kolaycılığıdır. İstanbul gibi çok büyük kendit yönetmeye talipseniz zam yapmadan hizmeti getirmenin yolunu bulmalısınız. Zam kolaycılıktır. Hayat zor zaten geçinemiyoruz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar