GÜNDEM

İstanbul'da 3500 TL Ankara ve İzmir'de Oturanlara 3000 TL Ödenecek! Nisan Ayında Hesabınızı Kontrol Edin!

Kira destek ödemeleriyle ilgili bakanlıktan açıklama geldi. İstanbul için 3500 TL ve Ankara ile İzmir'de 3000 TL destek parası veriliyor. Diğer şehirlerdeki yardım paraları ise merak edildi. İşte Nisan ayında ödenecek yardımlar...

İstanbul'da 3500 TL Ankara ve İzmir'de Oturanlara 3000 TL Ödenecek! Nisan Ayında Hesabınızı Kontrol Edin!

Kentsel dönüşüm ile birlikte vatandaşlara hem maddi destek sağlanıyor hem de evlerinin yenilenmesi konusunda yardımcı olunuyor. Bu yüzden aylık olarak belirli br miktar destek ödemesi gerçekleştiriliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı'nın son açıklamasında ödemelerin güncellendiği bildirildi. Peki kimler ne kadar ödeme alacak?

İstanbul'da Oturanlara 3500 TL Ödenecek!

Eğer İstanbul'da oturuyor ve kentsel dönüşüm için anlaşma sağladıysanız 3500 TL aylık destek ödemesi alacaksınız. Kira yardımı ile birlikte vatandaşlara kesintisiz destek sağlanmakta. Son yaşanan depremlerle birlikte sağlam evlerde oturmanın önemi biraz daha arttı. En azından kamuoyu bu noktada hem fikir oldu. Şimdi ise kentsel dönüşüm çalışmalarındaki son durum merak ediliyor.

İzmir, Ankara ve Bursa'da 3000 TL Destek!

Büyükşehir statüsünde olan İzmir, Ankara ve Bursa gibi şehirlerde 3000 TL destek ödemesi yapılacak. Kira yardımındaki bu artış dikkat çekiyor. Öte yandan diğer şehirlerde ise 2000 TL'lik kira desteği verileceği iletildi. Nisan 2023'ten itibaren ödemeler hesaplara yatırılacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar