GÜNDEM

İsmet Berkan kovulmasıyla ilgili ne dedi?

İsmet Berkan, "Evet Hürriyet'le yollarımızın ayrıldığı doğrudur. Bunun adına tam anlamıyla kovulma diyebilir miyiz bilmiyorum" dedi.

İsmet Berkan kovulmasıyla ilgili ne dedi?

Radikal gazetesindeki genel yayın yönetmenliği görevinden alındıktan sonra Hürriyet gazetesinde köşe yazmaya başlayan İsmet Berkan, 6 yıl sonra Hürriyet'ten gönderildi.

KOVULMA DİYEBİLİR MİYİZ TAM BİLMİYORUM!

Berkan, Hürriyet'ten gönderilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Evet Hürriyet'le yollarımızın ayrıldığı doğrudur. Bunun adına tam anlamıyla kovulma diyebilir miyiz bilmiyorum. Anlaşmalı bir şekilde saygılıca yol arkadaşlığımıza son verdik."

AYDIN BEYLE 3 YILDIR GÖRÜŞMEDİM, KARARI KİM VERDİ BİLMİYORUM

"Aydın Bey mi sizi gönderdi" şeklindeki soruya ise Berkan: "Sayın Aydın Doğan'la görüşmeyeli belki de en az 3 yıl olmuştur. Bu kararı kim neden verdi inan ben de bilmiyorum. " şeklinde karşılık verdi.

NEDENİNİ CEM KÜÇÜK'E SORUN!

İsmet Berkan "Yazılarınızla ilgili bir sıkıntı mı sözkonusu oldu" şeklindeki soru üzerine İsmet Berkan, "Bunu ben de bilmiyorum. Detayları da Cem Küçük'e sorarsınız. Madem herşeyi biliyor. Herşey daha çok yeni. İlerleyen günlerde öğreneceğim. Hürriyet'i seviyordum, gazeteme ve karara da saygım sonsuz" diyerek cevap verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 4 yorum