GÜNDEM

İsmail Saymaz'ın "yalnız kurt" tweeti Cemal Enginyurt'un başına dert oldu!

MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, gazeteci İsmail Saymaz ile aralarında geçen bir bayramlaşma konuşması nedeniyle sosyal medyada lince maruz kaldığını söyledi.

İsmail Saymaz'ın "yalnız kurt" tweeti Cemal Enginyurt'un başına dert oldu!

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, gazeteci Hadi Özışık'ın Youtube kanalına konuk oldu. Enginyurt, kurban bayramı sırasında gazeteci İsmail Saymaz ile aralarında geçen bir bayramlaşma konuşması nedeniyle sosyal medyada lince maruz kaldığını söyledi.

Sahte hesaplarla kendisine ağır şeyler söylendiğini kaydeden Enginyurt yaşananları şöyle anlattı:

"İsmail Saymaz var. Gazeteci. İsmail Saymaz, sosyal demokrat bir gazeteci. Kendince inandığı fikrini savunan, geçmişte ülkücü, sonrasında sosyal demokrat olan bir gazeteci. Bayramda bir tweet atmış. "Bayramın kutlu olsun yalnız kurt" diye. Ben de "Allah razı olsun kardeşim" dedim. Nereden kardeşim dedim. Yıktılar sosyal medyayı. "İsmail senin nasıl kardeşin olur. İsmail dinsiz, PKK'lı, vatan haini, FETÖ'cü..." Etmeyin ya! Bu dil güzel bir dil değil. Gençlere tavsiyem bu dilden uzaklaşmaları. Şimdi bazıları diyor ki "Sen de küfrediyorsun." Ya kardeşim ben kavgada küfrederim. Bizim orada bir laf var: "Kavgara yumruk sayılmaz" derler. Kavgada yumruk atmışsın, küfretmişsin. Bunlar olur. Ha ben küfrettikten sonra çıkıp özür dilemeyi de bilen bir adamım. Sinir ani bu! Benim sinirim de 3 dakikadır zaten. Beni tanıyan herkes bilir ki Cemal Engin 3 dakika sonra sakinleşir ve özür diler. Ben yine küfrediyorsam, kavgada ediyorum. Yüzüne karşı. "Ya ölür ya öldürürüz" diyorum. Ama sen sosyal medyada sahte bir hesapla, kendin de değilsin, erkek-kadın olduğun da belli değil. Hiç düşünmüyor musun? Bunun bir eşi var, çocukları, annesi babası var. Ne geçiyor eline? Nasıl bir ruh halindesin? Yeni nesil gençler bunlara dikkat etmeli."

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar