GÜNCEL

İsmail Saymaz'ın haklı isyanı: Yok mudur din ticaretine dur diyecek olan?

Şehvetiye Tarikatı eseriyle adından söz ettiren İsmail Saymaz, bir TV kanalında "Saç ekmek caiz değildir" diyerek "Saç ektirene lanet etsin" hadisini uyduran Seyyid Muhammed Bütün'ün videosunu paylaşarak isyan etti. Saymaz, "Yok mudur dinin bir sahibi? Yok mudur din ticaretine bir dur diyecek olan?" ifadelerini kullandı.

İsmail Saymaz'ın haklı isyanı: Yok mudur din ticaretine dur diyecek olan?

Şehvetiye Tarikatı kitabıyla adından söz ettiren İsmail Saymaz'ın radarına yine bir din tüccarı yakalandı. İsmail Saymaz da haklı olarak isyan etti. "Yok mudur din ticaretine dur diyecek olan?" diyerek isyan eden Saymaz'ın hedefinde bu kez "Saç ektirene Allah lanet eder" diyen bir isim var. 

TV 2OOO kanalında çıkan Seyyid Muhammed Bütün, kendisine sorulan "Saç ektirmek caiz midir?" sorusuna öyle bir yanıt verdi ki...

"Saç ekene ve ektirene Allah lanet etsin" şeklinde hadis uyduran Bütün'e Şehvetiye Tarikatı eserinin yazarı İsmail Saymaz'dan tepki geldi.

Saymaz, sosyal medyada yaptığı değerlendirmede "Bir sokağa iki metrekarelik bir dükkan açsanız polis gelir, zabıta gelir, hiç değilse maliyeci gelir. Aman vermezler. Aynı sokağa bir tekke açsanız, polis görmez, zabıta duymaz, maliyeci uğramaz olur. Yok mudur dinin bir sahibi? Yok mudur din ticaretine bir dur diyecek olan?" ifadelerini kullandı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum