GÜNDEM

İsmail Saymaz'dan ilgi çeken Adnan Oktar yazısı

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, Adnan Oktar'ın insanları nasıl kandırdığını ele alan çizgi romanı köşesine taşıdı.

İsmail Saymaz'dan ilgi çeken Adnan Oktar yazısı

Organize suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın özellikle kızları nasıl kandırdığına ilişkin İsmail Saymaz köşesinde önemli bir yazı kaleme aldı. 

Saymaz, Adnan Oktar'ın çizgi romanı üzerinden örgütün insanları nasıl kandırdığını ortaya serdi.

İşte o yazı:

Elimde bir çizgi roman var. Aklınıza çocukluğumuzun Kızıl Maske'si, Teksas-Tommiks'i, Mister No'su gelmesin. Bu çizgi roman sokak tezgahlarında ve bayilerde satılmıyor. Kütüphanelerde de bulamazsınız. Kahramanı ve karakterleri halen yaşıyor. Anlatılanlar tümüyle gerçek… Romanın adı: Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'nün Cinsel İstismar Sistemi. Yayıncısı: İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi! İşte mahkemenin hazırlattığı 108 sayfalık o çizgi roman.

ÇİZERİN İSMİ GİZLİ

‘Adnan Hoca' diye bilinen Adnan Oktar'ın da aralarında olduğu, 78'i tutuklu 236 sanık İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor. Mahkeme Başkanı Galip Mehmet Perk ve heyeti, Oktar liderliğindeki örgütlenmenin kızları nasıl tuzağa düşürdüğünü toplumun bilmesi adına bugüne kadar yargı dünyasında görülmedik bir yola başvurdu. Mağdurların ifadeleri, teknik takip verileri ve ses kayıtları ışığında 108 sayfalık çizgi roman hazırlandı. Çizgilerin yanı sıra kitaba 13 mağdurun savcılık ve mahkeme ifadelerinden, sanıkların telefon konuşmaları ve yazışmalarından alıntılar serpiştirildi.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar