GÜNDEM

İsmail Saymaz'a konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'yi uyardı!

Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail saymaz'a konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Külliye iddialarının ardından açıklama yaparak adeta meydan okuyan Muharrem İnce'yi "Bu süreçte hiç kimse, açıklamaları ile saraya hizmet eder hale gelmemelidir” sözleriyle uyardı.

İsmail Saymaz'a konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'yi uyardı!

Rahmi Turan'ın iddiası üzerine karışan CHP'de açıklamalar ard arda geliyor. Dün Muharrem İnce basın toplantısı düzenlemiş, ardından Habertürk ekranlarında Didem Arslan Yılmaz'ın konuğu olmuştu.

Bugün ise Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz'a konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'yi uyardı. 

KIlıçdaroğlu uyarısında "Bu süreçte hiç kimse, açıklamaları ile saraya hizmet eder hale gelmemelidir” ifadelerini kullandı.

Külliye'ye giden CHP'li iddiaları ile ilgili "biliyorum" şeklinde yapılan açıklamasının çarpıtıldığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Böyle bir şey olunca (haber yayınlanınca) ‘Doğrudur’ dedim. Bu olayı Rahmi Turan yazdığı zaman bir şey demedim. “Gazeteci haber almıştır” dedim. Bir yorumdur. Rahmi Turan, ertesi gün devam etti. Üçüncü gün Fox TV’ye çıktığımda, bu soru soruldu. Partiyi karıştırmanın Erdoğan’ın amaçlarından biri olduğunu söyledim. ‘Doğrudur’ dedim. Gidenlere dair bir bilgim varmış gibi çarpıtılmak isteniyor." ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar