GÜNDEM

İsmail Saymaz, PKK'nın katlettiği şehidimizin babası Gürsel Özbey ile röportaj yaptı!

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, PKK'nın Gara'da katlettiği 13 vatandaşımızdan biri olan şehit Semih Özbey'in babası ile röportaj yaptı. Şehidimizin babası sözleriyle yürekleri dağladı.

İsmail Saymaz, PKK'nın katlettiği şehidimizin babası Gürsel Özbey ile röportaj yaptı!

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinde, terör örgütü PKK'nın katlettiği 13 şehidimizden biri olan Astsubay Başçavuş Semih Özbey'in babası Gürsel Özbey ile yapmış olduğu röportajı yazdı. Yapılan röportajda Gürsel Özbey'in 6 yıldır çektikleri acıyı, verdikleri mücadeleyi, sonuçsuz kalan çabalarını ve hisselerini dinleyen Saymaz, başlı başına bir insanlık suçunun işlendiğini söyledi. 

İşte o yazı... 

Irak'ın Gara bölgesine yönelik Pençe Kartal-2 Harekatı sürerken, terör örgütü PKK en az altı yıldır elinde tuttuğu, rehin alınmış asker ve polislerden oluşan 13 yurttaşımızı acımasızca şehit etti.

Bir infazdan…

Bir insanlık suçundan söz ediyoruz.

Şehitler arasında, 18 Eylül 2015'te görev yaptığı Rize'den dönerken, Tunceli-Erzincan karayolunda alıkonulan Başçavuş Semih Özbey de var.

Şehidin babası olan Malatya Ticaret Borsası eski Başkanı Gürsel Özbey, oğlu ile 12 asker ve polisi PKK'nın elinden kurtarabilmek için altı yıldır çalmadık kapı bırakmadı.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum