GÜNDEM

İsmail Saymaz Osman Öcalan argümanıyla darbe bildiricilerini savundu!

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, gazeteci İsmail Saymaz'ın televizyonda 'emekli teröristin açıklama hakkı var emekli amiralin konuşma hakkı yok mu?' diye serzenişte bulunmasına tepki göstererek, bugün yanlış yapanların yanlışını, geçmişte yapılan yanlışlarla örtülmemesi gerektiğini söyledi.

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, gazeteci İsmail Saymaz televizyonda emekli teröristin açıklama hakkı var emekli amiralin konuşma hakkı yok mu diye serzenişte bulunmasına tepki gösterdi. Osman Öcalan’ın televizyona çıkarılmış olmasının, darbe çağrışımı ve iktidara parmak sallayan bir bildiriyi haklı çıkarmayacağını belirten Özışık, bugün yanlış yapanların yanlışını, geçmişte yapılan yanlışlarla örtülmemesi gerektiğini söyledi.


Hadi Özışık, emekli amiral Türker Ertük’ün HDP güzellemesi yapmasını eleştirerek, asker olarak bir kişinin, terörle mücadele eden kahramanların moralini bozamayacağını belirtti. Özışık, siyasilerin yanlış yapabileceğini belirtirken, askerlerle aralarındaki farkı açıkladı ve siyasilerin yapmış olduğu ile askerlerin yapmış olduğu hataların birbirinden çok farklı sonuçlar doğuracağı için karşılaştırılmasının yanlış olduğunu söyledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar