GÜNDEM

İsmail Saymaz, müftülükte cinsel istismar skandalının ayrıntılarını yazdı

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, Çorum'da yaşanan skandalı köşesine taşıdı. Saymaz, müftülükte cinsel istismar skandalının ayrıntılarını paylaştı.

İsmail Saymaz, müftülükte cinsel istismar skandalının ayrıntılarını yazdı

Çorum'da yaşanan skandalın ayrıntıları kan dondurdu. Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, müftülükte yaşanan cinsel istismar skandalının ayrıntılarını paylaştı. 

Saymaz'ın yazısında müftülüğün savunması ve açılan davanın iddianamesinden ifadeler de yer alıyor. 

İşte o çarpıcı yazı:

Çorum'un Kargı İlçesi, aylardır müftülükte meydana gelen cinsel istismarı konuşuyor. İstismarın mağduru, bugün 24 yaşında olan K.T. adlı genç adam. K.T.'nin iddiasına göre… O daha ilkokuldayken, annesi ikinci bir evlilik yaparak, Y. köyüne taşındı. Yatılı bölge okuluna verilen K.T., izin günlerinde annesinin yaşadığı köye geliyordu. Bu günlerde üvey babasının damadı olan H.B.A.'nın evinde çocuklarıyla oynuyordu. Şimdi 42 yaşında olan ve Kargı Müftülüğü'nde şoför olarak çalışan H.B.A., eve geldiğinde K.T.'yi istismara başladı. İstismar dağda, ormanda, köy yollarında, boş evlerde ve kulaklarınıza inanamayacaksınız, kaymakamlık binası içerisindeki müftülüğün arşiv odasında bile devam etti.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar