GÜNDEM

İsmail Saymaz için uyardı: Çok şeytani plan var!

Hadi Özışık ve Süleyman Özışık Perde Arkası programında gazeteci İsmail Saymaz'ın Halk TV ekranlarındaki iddialarına yanıt verdi. Hadi Özışık, Saymaz'a, "Beni hedef gösteriyor. Üzerinde tepindiğin zaman inandırıcı olmaz" sözleri ile seslenirken, Süleyman Özışık ise dikkat çeken bir uyarıda bulunudu.

Hadi Özışık ve Süleyman Özışık'ın Perde Arkası programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun söyledikleri bazı medya kuruluşları tarafından çarpıtıldı.

İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır'ın Halk Tv'de yapmış olduğu programda Saymaz, Süleyman Soylu'nun Ak Parti'den koptuğunu ima eden sözler söyleyerek Hadi Özışık'ın Erdoğan'ın diline karşı olduğunu iddia etti.

Bu iddiaya Özışık kardeşlerden cevap geldi. Hadi Özışık, "Gazetecilik yapıyorum yaptığım programın içinin bu kadar çarpıltılmasını ilk kez görüyorum." derken Süleyman Özışık ise İsmail Saymaz'a karşı uyardı. Süleyman Özışık, "İsmail eskiden ilkeli yayıncılık yapıyordu ama o ilkelerini yıkıyor. Yayında bel altı bel üstü saldırıyor yayından çıkınca seni yaktım gibi ucuz kurnazlıklara kaçıyor. Çok şeytani plan var" ifadelerini kullandı.

Hadi Özışık:

Deniz Zeyrek'i konuk aldık millet 'Ne işi var?' diye tepki gösterdi, Barış Yarkadaş'la fotoğraf çektirmiştim 'Barış'la ne işin var?'... Fikir tartışması yaşayabilirsin bu insanlarla görüşmeyeceğin anlamına gelmiyor. İsmail Saymaz yakacağım seni. Bunlar Halk TV'de Süleyman Soylu üzerinde konuşmaya başladılar. İsmin neredeyse otuz kez geçti.Soylu üzerinde konuştukları zaman şaşırdım 'Siz Türkiye'nin özlediği dili konuşuyorsunuz' dedim ya İsmail bunun üzerine tepindi. 'Hadi Özışık da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dilinden memnun değil ki sıtkı sıyrılmış böyle dedi' İsmail beni hedef gösteriyor. Üzerinde tepindiğin zaman inandırıcı olmaz İsmail. Konuşuyorsun gırgır şamata yapıyorsun. Bir şey var evet işin espri tarafını bir tarafa koyalım yıllardır gazetecilik yapıyorum yaptığım programın içinin bu kadar çarpıtılmasını ilk kez görüyorum.

Süleyman Özışık:

İsmail'le muhabbeti kestik. İsmail eskiden ilkeli yayıncılık yapıyordu ama o ilkelerini yıkıyor. Yayında bel altı bel üstü saldırıyor yayından çıkınca seni yaktım gibi ucuz kurnazlıklara kaçıyor. İsmail ekranda öyle söyler dışarıda başka anlatır. Çok şeytani plan var 'Bak Hadi Özışık bile Erdoğan'ın dilinden rahatsız olmaya başlamış' Hadi Özışık, Cumhurbaşkanı ile görüşüyor, özel muhabbeti var, resepsiyonlarda haydi gelsene diyor. Seni düşmanlaştırması için mesaj vermeye çalışıyor bunu vermeye çalışıyor.Zamanla İsmail HDP ile Demirtaş'la birlikte savruldu o da yuvarlanıyor.İsmail'in dostluğunun olmadığını yakında göreceksin.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar