TELEVİZYON

İsmail Saymaz CHP'li Altay'ın yalanını böyle ortaya çıkardı!

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay, Halk TV ekranlarında kaymakamlık bünyesinde oluşturulmuş vefa destek fonunun para dağıttığını ve paranın AK Partili olamayana verilmediğini iddia etti. İsmail Saymaz da bunun ciddi bir iddia olduğunusöyledi üzerine basa basa sordu: "Ak Partili olana verip CHP'li olmayana vermiyor mu?"

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay, Halk TV ekranlarında vefa destek fonunun  dağıttığı paranın AK Partili olamayana verilmediğini iddia etti. Altay'ın o anki yüz ifadesi dikkat çekti. İsmail Saymaz da bunun ciddi bir iddia olduğunu söyledi üzerine basa basa sordu:

"Dediğiniz ciddi iddia somutlaştırmak için söylüyorum İstanbul Valiliği ya da  Sarıyer Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulmuş vefa destek fonu para dağıtıyor da Ak Partili olana verip CHP'li olmayana vermiyor mu?"  

Altay, İsmail Saymaz'ın sözlerine "CHP'li olmayabilir. HDP'li de İyi Partili de olabilir. Ak Partili olmayanlara verilmiyor. Bunu gelen ihbara gönderdiğimiz arkadaşın tetkikine göre söylüyoruz. Suç duyurusunda bulunsak ne yapacak. Hiçbir savcının bu konuda işlem yapma şansı yok." diyerek cevap verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar