POLEMİK

İsmail Saymaz 'ayıptır' deyip isyan etti

Gazeteci İsmail Saymaz, başkasına ait bir haberi kendisine mal ettiği iddiasına isyan etti. "‘Bu haberi ben yaptım’ demedim. " diyen Saymaz, Celal Eren Çelik'i engellediğini söyledi.

İsmail Saymaz 'ayıptır' deyip isyan etti

Gazeteci İsmail Saymaz, başkasına ait bir haberi kendisine mal ettiği iddiasına isyan etti. Celal Eren Çelik'i tanımadığını söyleyen Saymaz, sadece kamu yararı olan haberi takip ettiğini ifade etti ve "Ayıptır bu türden hırsları çok geride bırakmış bir gazeteciyim." dedi.

Saymaz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Celal Eren Çelik adlı tanımadığım bir kişi, Kızılay haberinin sahibi olduğunu ve bu haberi kendime mal ettiğimi ileri sürüyor. Ben ‘Bu haberi ben yaptım’ demedim. Sadece kamu yararı olan bir haberi takip ediyorum. Ayıptır. Bu türden hırsları çok geride bırakmış bir gazeteciyim.Ben bu kişiyi yeni engellemedim. Kendisini tanımadığım ve bir kez bile konuşmadığım halde geçen yıl bana bu mecrada iftira atması üzerine engelledim. Kimdir, necidir, benimle alıp veremediği nedir, bilmiyorum. Onlarca gazetecinin takip edip yazdığı mevzuda yine gelip beni buluyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar