GÜNCEL

İsmail Küçükkaya'ya olay 'neden sildin' sorusu!

Gazeteci Seher Yaşayacak, FOX tv'de Çalar Saat programını sunan İsmail Küçükkaya’ya dikkat çeken Cihan Ekşioğlu sorusu yöneltti.

İsmail Küçükkaya'ya olay 'neden sildin' sorusu!

İzmirli gazeteci Seher Yaşayacak, Fox Tv sunucusu İsmail Küçükkaya‘nın Instagram hesabından Beyaz Tv‘de yayınlanan ‘Uyan Türkiyem’ programı sunucusu Tahir Sarıkaya ve organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in gündeme getirdiği Cihan Ekşioğlu ile samimi paylaşımını, ‘neden sildiniz?’ diye sordu. O tweet kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

İşte gazeteci Seher Yaşayacak’ın dikkat çeken o tweeti: “Ben susayım fotonun kendisi yeterince konuşuyor zaten! Cihan Ekşioğlu ve İsmail Küçükkaya. Bu fotoyu neden sildiniz? @KucukkayaIsmail”

FOX TV’de “Çalar Saat” isimli programla izleyici karşısına çıkan İsmail Küçükkaya, Instagram hesabından paylaştığı ve daha sonra sildiği o fotoğrafın altına şunları yazmıştı: “Dün yayından sonra Tahir Sarıkaya kardeşim ve Cihan Ekşioğlu ile buluştuk. Laf lafı açtı derler ya o hesap. Hoş bir öğleden sonra oldu. Dün tanıştık; Cihan, yurtsever ve müthiş duyarlı bir Atatürkçü. Çok okumuş. Birgün yeri ve zamanı gelir bahsederim muhakkak. Her ikisinin de siz Çalar Saat Ailesi’ne selamları var. Üzerimde kalmasın”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar