GÜNDEM

İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci kanser oldu

Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya’nın şiddet uyguladığı iddia edilen eski eşi Eda Demirci, yaşadığı üzüntüler yüzünden göğüs kanseri olduğunu açıkladı.

İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci kanser oldu

Youtube üzerinden yayın yapan Magazin Noteri isimli programa konuk olan Eda Demirci, İsmail Küçükkaya ile evliliğini anlattı. Eda Demirci, eski eşinin  "Sen bir öğretmensin ben İsmail Küçükkaya'yım. Farkında değilsin herhalde" diyerek kendisine hakaret ettiğini söyledi.

" 'SENİN YÜZÜNÜ DAĞITIRIM' DEDİ, SONUNDA YAPTI"
Evliliği süresinde psikolojik şiddetin yanı sıra fiziksel şiddete uğradığını da belirten Demirci, Küçükkaya'nın suratına yumruk attığını açıkladı. Bir tartışma sırasında Küçükkaya'nın kendisine "Eda inan şu pozisyonum olmasa senin ağzını yüzünü dağıtırdım" dediğini söyleyen Demirci, üçüncü kavgalarında yüzüne yumruk yediğini söyledi.

MAHKEMEDE TUZAK KURMUŞ
Demirci sağlık problemi yaşadığı dönemde FOX sunucusunun kendisine destek olmayarak konserlere gidip eğlendiğini açıkladı. Bu nedenle büyük bir hayal kırıklığına uğradığını itiraf eden Demirci, Küçükkaya'nın mahkemeye bunun tam tersi bir olayı işleri kendi lehine çevirmek için sunduğunu söyledi.

Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a seslenen Eda Demirci, destek istedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar