GÜNDEM

İsmail Küçükkaya'dan Fatih Portakal paylaşımı

Gazeteci İsmail Küçükkaya, Twitter hesabından Fatih Portakal'a "Verdiğin kararın hayırlı olmasını dilerim" dedi.

İsmail Küçükkaya'dan Fatih Portakal paylaşımı

Gazeteci İsmail Küçükkaya, aynı kanalda çalıştığı iş arkadaşı Fatih Portakal'ın istifasına ilişkin paylaşımda bulundu. Küçükkaya "Yolun açık olsun sevgili Fatih Portakal. 7 yıl yol arkadaşlığı yaptık. Ben sabah, sen akşam. Bir de seçim geceleri. Benim ve Türkiye için unutulmaz. Verdiğin kararın hayırlı olmasını dilerim. Bu, eşine en güzel ‘armağan’ oldu. Yılın transferini o yaptı. Huzur ve sağlık diliyorum" dedi.

PORTAKAL'IN KARARI

Fatih Portakal, istifası sonrasında yaptığı açıklamada "İçsel devrime ihtiyacım vardı... Sağlık, dinginlik, huzur ve aile insanın yaşam nedeni. Kararımı bu kadar net verdim" demişti.

Küçükkaya da paylaşımında "Bu, eşine en güzel ‘armağan’ oldu. Yılın transferini o yaptı. Huzur ve sağlık diliyorum" dedi.

Gazeteci Hadi Özışık, istifa kararı henüz resmen duyurulmadan yaptığı açıklamada Portakal'ın eşinin İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaşadığını, ünlü enkırmenin çalışma şartları nedeniyle yıllardır İstanbul'da çalıştığını söyledi. Bu mesafenin aile içinde huzursuzluk doğurduğunu, Portakal'ın daha önce de istifa etmek istediğini kaydetti. Portakal'ın emekliliğe ayrılıp, Seferihisar'da tarım yapacağını söyledi. 

Fatih Portakal da paylaşımında "Bu yıl ve belki sonrasında toprağin sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim" ifadesini kullanmıştı.

OLAY TV İDDİASI

Özışık, ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendi medyasını oluşturduğunu ve Olay TV adında bir kanal açacağını da kaydetti. 

Fatih Portakal'ın söz konusu kanala geçeceği iddialarının dillendirildiğini söyleyen Özışık, "Televizyonculuk tecrübesi olan birçok arkadaşım, 'Yok sen attan inip eşeğe biner misin? Bu mantıklı gelmiyor' dedi ama İsmail Saymaz'a da çağrıda bulunmuşlar, 'Gelirsen sadece bizim kanalda çıkacaksın' demişler. Demek ki iddialılar. Fatih Portakal'a kanca atmamaları söz konusu değil bugün olmasa yarın. Fatih emekli olup gidip Seferihisar'da kalabilecek mi? O da zor..." dedi.

İşte o açıklamaları:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar