GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

İsmail Küçükkaya

FOX TV

İsmail Küçükkaya

Türkiye’de insanların medyaya güveninin kalmadığını belirten İsmail Küçükkaya uzun yıllar yaptığı gazeteciliğin ardından Televizyon haberciliği ile bu güveni yeniden sağlamayı amaçladığını anlatıyordu geçenlerde verdiği bir röportajda: 

“Her gün üç saat televizyona çıkan bir insan olarak numara yapamazsınız. Türk medyasının temel meselesi insanlarımızın, halkımızın güvenini önemli oranda kaybetmiş olması. Ben Amerika’dan da örnekleri inceledim. Sabah haberleri sunanlar en güvenilir insanlar olmuşlar. Güvenilirlik önemli, gördüğünüzü net olarak söylemeniz gerekiyor. Güvenilirlik ilişki gibidir zamanla, güvendikçe artar. İnsanlar herşeyi anlar.”  diyordu...

Küçükkaya'nın rakip kanaldaki haber bülteninin bir dizi uğruna bir günlüğüne bile yayından kaldırılmasını eleştirmesi, rakip kanalın patronuna, "Aydın Doğan'a da üzüntülerimi aktarmak istiyorum. Aydın Doğan'a sesleniyorum siz medya patrosunuz böyle şeylere lütfen izin vermeyin. Kanal D diğer dizileri tutsun diye haberlerini mi kaldırdı..." diye seslenmesi bir gazeteci olarak nasıl düşündüğünü de gözler önüne sermiyor mu?

İşte bu yüzden günün televizyoncusu olarak onu seçtik.

ÇOK OKUNANLAR