MEDYA KÖŞESİ

İsmail Küçükkaya siyasete mi giriyor? "İki siyasi partiden teklif aldım"

Çalar Saat sunucusu İsmail Küçükkaya, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Küçükkaya herkesin merak ettiği siyasete girecek mi konusuna açıklık getirdi ve iki siyasi partinin genel başkanından milletvekilliği teklifi aldığını belirtti.

İsmail Küçükkaya siyasete mi giriyor? "İki siyasi partiden teklif aldım"

İsmail Küçükkaya, "İki kere iki genel başkandan teklifler geldi bana ama ben siyaseti düşünmedim, düşünmüyorum hiçbir zaman düşünmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Medyaradar’a konuşan Küçükkaya'nın açıklamaları şöyle:

Bana iki kere iki genel başkandan teklifler geldi
Bana iki kere iki genel başkandan teklifler geldi bana ama ben siyaseti düşünmedim, düşünmüyorum hiçbir zaman da düşünmeyeceğim. Bu konuda söz bile verebilirim. Hayata bir kere geliyoruz, anlamlı işler yapmalı, mutlu olmalıyız.

Her günümü huzurla ve mutlulukla hatırlıyorum
Ben iç huzuru yüksek bir iş yapıyorum. Mesleğe başladığım 1991'den bu yana çok zor dönemlerden geçsem de, çok çalışıp zorluklar yaşasam da her günümü huzurla ve mutlulukla hatırlıyorum. Herkes mutlu olduğu işi yapmalı siyaset bana göre değil. Ben siyaseti şöyle seviyorum; gazeteci olarak izlemeyi, yorum yapmayı, analiz yapmayı ve öngörüde bulunmayı. Siyasi öngörülerim çıkar.

Siyasi öngörülerim iyidir
Ben ANAP ve DOĞRU-YOL muhabirliğinden geliyorum. Şimdiki iktidarı da muhalefeti de çok yakın takip ettim dolaysı ile siyasi öngörülerim iyidir. Sabahları oyunlar oynuyorum yayında mesela, siyasi gelişme oluyor şimdi böyle olacak diyorum çıkma oranlarını kendimce hesaplıyorum. Siyasete öngörülerimle hakim olmayı seviyorum ama gazeteci olarak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum