GÜNDEM

İsmail Kılıçarslan, Veyis Ateş'in çıkışını haklı buldu

Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, Habertürk Ana Haber sunucusu Veyis Ateş'in Uşşaki şeyhi ile ilgili sitemini haklı buldu.

İsmail Kılıçarslan, Veyis Ateş'in çıkışını haklı buldu

Habertürk TV'nin ekran yüzü Veyis Ateş, istismarcı şeyh Fatih Nurullah'a diğer tarikatların ve cemaatlerin ses çıkarması için çağrıda bulunmuştu. 

Bu çağrıya Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan'dan destek geldi. 

Kılıçarslan şunları söyledi:

Çok üzüldüm kadim dostum Veyis Ateş’in o beyanını görünce. Şöyle diyor: “E’ hadi ama; bekliyoruz. Hepinizin dergisi, vakfı, derneği, STK’sı var; onların da sosyal medya hesapları var, biliyoruz. Bi’şi söyleyin, bi’şi yazın, lanetleyin, ‘biz ondan, o mel’un bizden değil’ deyin. Size inananların yüzünü yere düşürmeyin; Diyanet’in yaptığı gibi; e’ hadi.” Ne için kuruyor bu satırları Veyis? Şeyhlikle uzaktan yakından alakası olmayan, madrabaz, aşağılık ve en son çocuk tacizcisi olduğu da ortaya çıkan Fatih Nurullah pisliği için. Çağrı yaptığı yerler nereler peki? Temsil kabiliyeti olan dini yapılar. Gelenekli tarikatlar, modern cemaatler, koca hocalar vd. Diyor ki yani: “Yahu tarikatlar, cemaatler, çevreler, oluşumlar. Ses verin. Şimdi değilse ne zaman? Bugün değilse hangi vakit?”

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar