GÜNDEM

İşçi Maaşlarına %45 Zam Yapıldı! Çalışanların Ödemeleri 15 Bin TL'ye Çıktı!

İşçilerin haklarını savunan sendikalar, maaşların artması için kurumlarla anlaşma yapıyor. Toplu İş Sözleşmesi duyuru yapıldı ve maaşlar 15 bin TL'ye çıktı. Personel maaşlarına %45'lik zam yapıldığı belirtildi. İşte çalışanı yüksek zam alan o kuruma dair detaylar...

İşçi Maaşlarına %45 Zam Yapıldı! Çalışanların Ödemeleri 15 Bin TL'ye Çıktı!

İşçilere ödenen maaşla ilgili önemli anlaşmalar yapılıyor. Toplu İş Sözleşmesi ile birlikte %45 oranında zam yapıldığı öğrenildi. Bu gelişmeden sonra maaşların bir anda yükseldiği görüldü. Peki personeller en düşük ve en yüksek ne kadar ödeme alacak?

Sendika ile Belediye Arasında Anlaşma!

Çarşamba Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasındaki Toplu İş Sözleşmesi sonrasında maaşların %45 oranında arttığı kesinleşti. En düşük işçi maaşı 13 bin TL'ye çıkarken, en yükseği ise 15 bin TL'yi gördü. Bu gelişme sonrasında belediyedeki çalışanların maaşı 2 yıllık sözleşme doğrultusunda ciddi oranda artış gösterdi.

İkinci Yıl %54 Zam!

İlk yıl için %45 zam yapılırken, ikinci yıl ücretler için %54'lük zam konusunda mutabakata varıldı. Sendika ve belediye arasındaki sözleşmeye olan ilgi büyük. Diğer belediyelerden ve sendikalardan nasıl bir adım gelecek merakla bekleniyor. İşçilerin daha fazla maaş alabilmesi ve alım güçlerinin artabilmesi adına sendikalar belediye ve diğer kurumlar ile pazarlık halinde.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar