GÜNDEM

İş Bankası'ndan 50 Bin TL Kredi Hem de Faizsiz Veriliyor! 12 Ayda Ödeme İmkanı Sunuluyor!

İş Bankası, binlerce müşterisine faizsiz kredi fırsatı sunuyor. 50 bin TL'lik sıfır faizli kredi için hangi şartlar karşılanmalı? Eğer bu tarihe kadar başvuru yapmadıysanız şansınıza küsün. Bankanın esnafa, işletme sahibine ve KOBİ'ye sunduğu avantajları inceleyin...

İş Bankası'ndan 50 Bin TL Kredi Hem de Faizsiz Veriliyor! 12 Ayda Ödeme İmkanı Sunuluyor!

İş Bankası'na gelenler oldukça önemli bir fırsat değerlendirecek. Girişimciyseniz ve krediye ihtiyacınız var ise aradığınız kredi burada. Çünkü sıfır faizle veriliyor ve üst limiti oldukça fazla. Son zamanlarda KOBİ'lere güzel imkanlar sağlayan İş Bankası, şimdi ise bunu faizsiz şekilde yapacak.

KOBİ ve İşletmelere Sıfır Faizli Kredi!

KOBİ ve işletmeler için verilecek kredinin sıfır faizli olması dikkat çekti. 50 bin TL üst limitli kredide başvuru yapmanız gerekiyor. Şubeye giderek yapılan başvurular kısa süre içerisinde değerlendirilmekle birlikte size dönüş sağlanacaktır. Bununla beraber çeşitli detaylara ulaşmak ve bilgi sahibi olmak isterseniz de İş Bankası müşteri temsilcileri ile görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Faizsiz Kredide Hangi Şartlar Aranıyor?

İş Bankası'nın faizsiz kredi için aradığı şartları sizlerle paylaşalım. Öncelikli olarak 2023 yılında İş Bankası'nda hesap açmış olmalısınız. Öte yandan 31 Mart 2023 tarihine kadar kredi için başvuru gerçekleştirmeniz gerekiyordu. Kredilerin şubeye gidilerek alınacağı gibi aynı zamanda verilecek kredinin üst limiti 50 bin TL ve en fazla 12 ay vadeli şekilde geri ödeme planına sahip olması şart.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar