GÜNDEM

İş Bankası Promosyonda Rekor Kırmak Üzere! Mart Ayında Emekliler Ayrı Sevinecek!

İş Bankası emeklilere büyük sürpriz yaptı. Promosyon miktarındaki artış sonrasında artık emeklilerin bir kısmı maaş hesabını taşıyabilir. Rekor niteliğindeki zamla beraber emekliye kaç TL ödeneceği belli oldu. 3 yıl taahhüt ile bankaya geçiş yapanlar için ödemeler çoktan başladı. Mart ayında emekliye ne kadar promosyon ödeniyor?

İş Bankası Promosyonda Rekor Kırmak Üzere! Mart Ayında Emekliler Ayrı Sevinecek!

İş Bankası, normal şartlarda kredi teklifleri ve promosyon ödemeleri ile adından söz ettirse de bu sefer daha da fazlasını yapmışa benziyor. Mart ayında emeklilere sağladığı imkanlarla gündem oldu. Bankalar arasında İş Bankası'nı tercih edenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Yeni hesap oluşturanlar bir yana, emekli maaş hesabını taşıyanlara özel sürprizler mevcut.

Emeklilere Promosyon Zammı!

Emekliler, zamlı promosyon ödemelerinden yararlanmakta. Bu sayede çok daha yüksek promosyon alabiliyorlar. Özellikle de kamu bankalarına nazaran %50'ye kadar daha fazla ödeme almak isterseniz sizde başvurunuzu yapın. 3 yıllık taahhüt ile birlikte, kısa süre içerisinde promosyonunuz hesabınıza geçiyor.

Kaç TL Promosyon Alacağım?

SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı üzerinden emekli olduysanız kaç TL promosyon alabileceğinizi merak edebilirsiniz. İş Bankası, yayınlamış olduğu Mart 2023 tarihli promosyon listesinde bu soruya detaylı bir şekilde yanıt verdi:

3.500 TL üzeri aylık maaş alan emekliler için 4.500 TL,
3.500 TL ile 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında maaş alan emekliler için 5.250 TL,
7.500 TL ile 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında maaş alan emekliler için 6.750 TL
10.000 TL ve üzeri maaş alan emekliler için 7.500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar