GÜNDEM

İş Bankası Kredi Sorununuzu Çözüyor! SMS ile 36 Ay Vadeli Kredinizi Hemen Alın!

İş Bankası, kredi problemini ortadan kaldırıyor. SMS ile başvuru yaparsanız anında krediniz hesabınızda. Üstelik faiz oranı da iyice düştü. 50 bin TL kredi için ne kadar geri ödeyeceğinizi duyduğunuzda şaşıracaksınız.

İş Bankası Kredi Sorununuzu Çözüyor! SMS ile 36 Ay Vadeli Kredinizi Hemen Alın!

İş Bankası, kredi konusunda oldukça önemli avantajlar sunan bir banka. Müşterileri de bu yüzden nakite sıkıştıkları vakit burayı tercih ediyor. Eğer gerekli şartları sağlıyorsanız sizler de başvuru yapabilirsiniz. Güncel olarak detaylar ortaya çıktı. İş Bankası'nın vermiş olduğu düşük faizli ve yüksek vadeli krediler konusunda neler biliyoruz? Ne kadar kredi ihtiyacınız var ise karşılığını İş Bankası'nda bulabileceksiniz.

50 Bin TL Kredinin Geri Ödeme Planı

İş Bankası'ndan 50 bin TL'lik kredi çekecek olursanız geri ödeme planı konusunda sizlere bilgi verelim. 36 ay vade ile çekeceğiniz kredinin faiz oranı %1,95 olarak belirlendi. 2.102,09 TL'lik aylık taksit ödemesi yapıldığı da gelen bilgiler arasında. 275 TL tahsis ücreti, ekspertiz, taşınır ve taşınmaz rehin tesis bedeli ile birlikte 210,98 TL hayat sigortası tahsis ediliyor. 50 bin TL'lik kredi için toplamda ödeyeceğiniz kredi miktarı ise 75.675,24 TL olarak belirtildi.

İş Bankası'nda SMS ile Kredi Sahibi Olabilirsiniz!

İş Bankası, SMS ile tek tuşla başvuru yapmanızı sağlıyor. Bu sayede ihtiyaç krediniz için hemen başvuru yapabiliyorsunuz. Sonuçlar ise kısa süre içerisinde geliyor. Ön onaylı kredi sahibi olmak da bu kadar kolay. SMS başvurusunda NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, DOĞUM TARİHİ aralarında bir boşluk bırakıp 4402'ye gönderin.

Kredi İçin İstenen Belgeler!

Başvuru Formu
Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi
Gelir belgesi

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum