GÜNDEM

İş Bankası Kredi Kartlarında Faizler Sıfırlanıyor! Banka Bir Süreliğine Taksitlendirmede Faiz İstemiyor!

İş Bankası'nın depremzedelere bağış kapsamında yapmış olduğu faizsiz destek büyük ses getirdi. Bu fırsatı duyanlar kulaklarına inanamadı. Banka, duyurduğu kampanya sonrasında taksitlendirme işlemleri için faiz almayacağını ifade etti.

İş Bankası Kredi Kartlarında Faizler Sıfırlanıyor! Banka Bir Süreliğine Taksitlendirmede Faiz İstemiyor!

Taksitlendirme işleminde 6 aya kadar faiz almayacağını açıklayan İş Bankası, gerekçelerini sıraladı. Bu kampanya ile birlikte dikkatleri üzerine çekti. Kahramanmaraş depreminden etkilenen 10 il için çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmekte. Üstelik hem devlet kuruluşları hem de çeşitli dernekler aracılığı ile yardımlar sürüyor. Gıdadan barınmaya kadar her türlü ihtiyacın karşılanmaya çalışıldığı bildiriliyor. Vatandaşların yapmış olduğu bağışlarda bir o kadar önemli. İş Bankası ise önemli bir kampanya ile karşımıza çıktı.

Bağış İçin Faizsiz Taksitlendirme İmkanı!

İş Bankası, yaptığı duyuru ile birlikte AFAD, Türk Kızılayı, AKUT ve Ahbap Derneği kurumlarına kredi kartı üzerinden yapacağınız bağışlarda 6 aya kadar taksitlendirme imkanı sunulacak. Üstelik bu taksitlendirme imkanı faizsiz şekilde gerçekleştirilecek. Banka, bu kurumlara nasıl bağış yapılacağı hakkında detaylı bilgi de aktardı. İşCep veya kurumların resmi internet siteleri üzerinden bağış yapılabiliyor.

Kampanya Hangi Kartlar İçin Geçerli?

İş Bankası'nın bağış kampanyasında hangi kartların geçerli olduğu sorusu ise büyük öneme sahip. Bu doğrultuda bankaya ait tüm bireysel ve ticari kartların geçerli olduğu aktarıldı. Ancak Bankamatik Kartlar, MaxiPara, Bayi Kartlar, İş Bankası Vergi Kart, İmece Kartlar, KGF Nefes Kredisi, KOSGEB ve Turizm Destek Kredisi kapsamında tahsis edilen ticari kredi kartları, Maximum Business+ kartlarının geçersiz olduğu vurgulanıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar