GÜNDEM

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası Yayınlandı: SGK Girişi Olanlara Ödeme Yapacak

Türkiye bankacılık sektöründe en çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası, acil nakit ihtiyacı olan kişileri sevindirmeye devam ediyor.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası Yayınlandı: SGK Girişi Olanlara Ödeme Yapacak

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşları sevindiren haber İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası, 4 aylık SGK primi yatmış bütün müşterilerine sadece SMS ile başvuruda bile anında 35 bin TL kredi veriyor. İş Bankası ihtiyaç kredisi nasıl çekilir?

Türkiye bankacılık sektöründe en çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası, acil nakit ihtiyacı olan kişileri sevindirmeye devam ediyor. Bu zamana kadar önemli kredi kampanyalarına imza atan İş Bankası, yine hızlı ve pratik çözümlerle vatandaşların nakit ihtiyaçlarında dertlerine derman olmayı başarıyor. Son haftalarda yüksek enflasyon sebebi ile nakde sıkışan vatandaşları rahatlatacak kredi haberi İş Bankası’ndan geldi.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Harcamaları artan veya borçlarını zamanında ödemek isteyen vatandaşlara ihtiyaç kredisi kampanyası sunuluyor. İş Bankası, müşterilerinin ekonomik anlamda zor durumda kalmaları halinde finansal bir destek sağlamak için ihtiyaç kredisi kampanyasındaki koşulları iyileştirdi. Sadece SMS ile başvuru yaparak anında 35 bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler İş Bankası’nın ihtiyaç kredisi kampanyasına büyük ilgi gösteriyor.

Müşteri potansiyelinin oldukça yüksek olduğu bilenen İş Bankası'nın müşteri odaklı finansal çözümlerin ardı arkası kesilmiyor. Türkiye’de bankacılık sektöründe en çok bireysel ve ticari müşterisi bulunan bankalardan biri olan İş Bankası, bu sefer 5 dakika içinde kredi onayı vermesiyle dikkatleri üzerine çekti. Bankadan yapılan resmi açıklamada, acil nakit ihtiyacı olan veya borçlarını zamanında ödemek isteyen müşterilere SMS ile başvuru yapmaları halinde 35 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Özellikleri

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasında da BDDK tarafından belirtilen kredi kullanım koşulları uygulanıyor. Bu kapsamda BDDK kararı gereği İş Bankası müşterileri 50 bin TL’ye kadar olan tüm kredi taleplerinde ödemelerini 36 aya kadar vadeli şekilde yapabilirler. 50 Bin TL’yi aşan kredi taleplerinde BDDK kuralları gereği müşterilere maksimum 24 ay taksit yapılıyor.

Acil nakit ihtyiacı olduğu için İş Bankası’ndan çekilen ihtiyaç kredisinin geri ödemelerinde oldukça kolay imkanlar sunuluyor. Banka ihtiyaç kredisinde yüzde 2.20 faiz oranı uygularken 36 ay vade seçeneği sunuyor. TC kimlik numarası, 35.000 ve aylık gelir bilgisi yazan müşteriler, 4402’ye SMS atarak kredi başvurusunda bulunabiliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar