GÜNDEM

İş Bankası Emeklileri Unutmadı: Mart Sonuna Kadar 7500 TL Ödeme!

Emekli maaşını İş Bankası üzerinden alanlar bu habere fazlasıyla seviniyor. Çünkü birkaç gün içerisinde 7500 TL promosyon ödemesi alacaksınız. İş Bankası üzerinden 3 yıl taahhüt verenlere ödenecek parayla ilgili şartlar belli oldu.

İş Bankası Emeklileri Unutmadı: Mart Sonuna Kadar 7500 TL Ödeme!

İş Bankası, emekli müşterilerine özel sunduğu avantajlarla takdir kazanıyor. Promosyon konusunda ise yaptığı hamlelerle farkını ortaya koydu. İş Bankası üzerinden emekli maaşınızı almayı taahhüt ederseniz ilk maaşınızla birlikte ödemeniz yapılacak. Birkaç gün içerisinde 7500 TL ödemeyi hesabında görmek isteyenler için işte detaylar...

İş Bankası Kaç TL Promosyon Ödüyor?

İş Bankası'nın ödemiş olduğu promosyon, sizin emekli maaş miktarınıza göre değişkenlik gösterecektir. Dolayısıyla bu ödemelerle birlikte emeklilere başka hangi avantajlar sağlandığına gelin göz atalım:

3.500 TL Altında Emekli Maaşı Alanlara: 4.500 TL
3.500 TL – 7.500 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 5.250 TL
7.500 TL – 10.000 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 6.750 TL
10.000 TL ve Üzerinde Emekli Maaşı Alanlara: 7.500 TL nakit promosyon ödemesi alabilirsiniz.

İş Bankası Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır?

İş Bankası üzerinden promosyon başvurusunda bulunmak için birden fazla kanal kullanabilirsiniz. SMS, mobil uygulama, banka şubesi, dijital bankacılık ve çağrı merkezi gibi seçeneklerden birini tercih ederek bankadan promosyon ödemesi almak adına taahhüt verebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar