GÜNDEM

İş Bankası, Emeklilere Rekor Promosyon Veriyor! Başvurular 4 Gün İçinde Yapılmalı

İş Bankası, Emeklilere Rekor Promosyon Veriyor! Başvurular 4 Gün İçinde Yapılmalı

İş Bankası, Emeklilere Rekor Promosyon Veriyor! Başvurular 4 Gün İçinde Yapılmalı

İş Bankası, emekli müşterileri için yürüttüğü kampanyada değişiklik yaparak asgari promosyon ücretini artırdı. Emeklilik Yasası'nın yasalaşmasıyla birlikte 2,25 milyon kişinin emekli olması beklenirken, bugüne kadar yaklaşık 1 milyon kişi emekli maaşı almaya başladı. İş Bankası, bu rekabet ortamında, emekli müşterilerine sunduğu olanaklar açısından diğer bankalara göre benzersiz bir konumda yer alıyor.

Banka, mevcut kampanyada emekli maaşlarına yapılan zam nedeniyle promosyon ödemesi de otomatik olarak artacak. İş Bankası, son değişikliklerle birlikte asgari promosyon ödemesini 5.250 TL'den 6.750 TL'ye yükseltti. Ancak, kampanyaya başvuru yapacak emeklilerin başvurularını 30 Nisan'a kadar yapması gerekiyor. Beş gün içinde başvurmayan emekliler "promosyon zammı" haklarını kaybedecekler.

İş Bankası'nın internet sitesinde yapılan duyuruya göre, ilk emekli maaşı için İş Bankası'nı tercih edenler veya mevcut emekli maaşını bankaya havale edenler, 7.500 TL'ye varan promosyon ödemelerinden yararlanabilecekler. SGK emekli maaşını İş Bankası'na havale edenler ise ücretsiz Maximum Kart ve ek kart gibi çeşitli avantaj ve ayrıcalıklardan ücret ödemeden yararlanabilecekler.

Kampanya kapsamında, emekli maaşı alan müşterilere 6.750 TL, 10.000 TL'nin üzerinde emekli maaşı alanlara ise 7.500 TL ödeme yapılacak. Müşterilerin kampanyadan yararlanabilmesi için emekli maaşını üç yıl boyunca İş Bankası'ndan almayı taahhüt etmesi ve geçmişte bankadan en az bir ödeme almış olması gerekmektedir.

Yaklaşık 2,25 milyon müşterinin yararlanacağı bu promosyondan, başvuru tarihinden itibaren üç iş günü içinde ödemelerini almaları sağlanacak. Kampanya sadece nakit ödemelerle sınırlı kalmayacak, emekli maaşını İş Bankası'ndan alan müşteriler aynı zamanda kredi kullanımında esnek çözümler, kredi kartı borcu ödeme, faiz indirimi gibi çeşitli bankacılık hizmetlerinden de yararlanabilecekler. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar