GÜNDEM

İş Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için 7 gün süre verildi

İş Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için 7 gün süre verildi

İş Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için 7 gün süre verildi

İş Bankası yeni yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemesi gerçekleştireceğini açıkladı. İş Bankası ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız nakit kredi almak için banka şubelerine gitmeden de işlemlerinizi iş cep uygulaması üzerinden bu yapabilirsiniz.

İş Bankası yapmış olduğu Bu kampanyada kredi başvurusu yapacak olan bireysel müşterilerin Kredi değerlendirme sonucu olumlu olmaları durumunda 50.000 TL'ye kadar 7 gün içerisinde en düşük faizlerle kredi vereceğini açıkladı.

50.000 TL İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

50.000 TL kredi kullanmak istiyorsanız İş Bankası müşterisi olmanız durumunda başvurunuzu banka şubelerine gitmeden hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. 50.000 TL kredi başvurusu için banka müşterisi olan vatandaşlar İşCep uygulamasına giriş yaparak buradan Kredi başvurusunda bulunabiliyor.

36 ay vadeli ve ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli olarak verilecek bu Kredi kampanyalarından faydalanacak olan vatandaşların 50.000 TL kredi ödemeleri almaları durumunda İşCep uygulaması üzerinden banka müşterisi olması durumunda kredileri kendi hesaplarına yatırılarak kullandırılmaktadır.

50.000 TL kredi kullanacak olan vatandaşların emekli olmaları durumunda ise emekli maaş hesapları İş Bankası üzerinde olması durumunda başvurularını gerçekleştirebilecekler ve İş Bankası üzerinden kredi alabileceklerdir. İŞ Bankası emekli kredisi adı altında verilecek olan bu kredilerde özellikle de banka müşterisi olup Kredi kullanacak olan vatandaşların şubelere gitmeden işlemleri hemen gerçekleştirilmektedir.

İş Bankası resmi internet sitesine giriş yaparak buradan da ihtiyaç kredisi başvurunuzu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz ve kredi kullanabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar