DİZİ DÜNYASI

İrem Helvacıoğlu'nun fişi çekiliyor mu Sen Anlat Karadeniz'in yapımcısı açıkladı

ATV'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in yapımcısı Osman Sınav, izinsiz O Ses Türkiye yılbaşı özel çekimlerine katılan İrem Helvacıoğlu için son kararını verdi.

İrem Helvacıoğlu'nun fişi çekiliyor mu Sen Anlat Karadeniz'in yapımcısı açıkladı

'O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümünün çekimlerine izinsiz katılan ancak yapımcı Osman Sınav'dan veto yiyince şarkısı yayınlanmayan İrem Helvacıoğlu'nun Sen Anlat Karadeniz'in kadrosundan çıkarılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Herkes Helvacıoğlu için son kararın ne olacağını merak ederken dizinin yapımcısı Osman Sınav'dan flaş bir açıklama geldi.

Sen Anlat Karadeniz'in 'Nefes'i İrem Helvacıoğlu, Acun Ilıcalı'nın davetiyle Tv8'in yılbaşı için özel çektiği 'O Ses Türkiye Ünlüler' programının çekimlerine katıldı. Ancak stüdyoda şarkı söyleyen ve jüriler tarafından değerlendirilen güzel oyuncu, yılbaşı gecesi Tv8 ekranlarında görülmedi.

Sebebini ise güzel oyuncu sosyal medya hesabından açıkladı. Helvacıoğlu, Instagram hesabının hikaye bölümünden bir mesaj paylaşarak kendi bölümünün yayından kaldırıldığını duyurdu.

Helvacıoğlu, Acun Ilıcalı ve ekibinin nazik davetiyle katıldığı ve büyük bir mutlulukla sahnede şarkı söyleme deneyimi yaşadığını, çok eğlendiğini ve keyif aldığını, ancak bu görüntülerin yayınlanamayacağını belirtti.
İrem Helvacıoğlu, açıklamasına şöyle devam etti: ” Sizin de beğeneceğinizi düşündüğüm O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında bu akşam yayınlanması planlanan bana ait bölümün gösterilmemesi yönünde bir karar almak zorunda kaldım...

Çünkü Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcı şirketi, hayat verdiğimi ‘Nefes’ karakterinin gereği gibi korunabilmesi ve Nefes’in hissettiklerini daha iyi aktarabilmem amacı ile yayınlanmasına muvafakat etmediğini çekimde yer aldıktan sonra bildirdi. Yanımda olduğunuz, bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim…”

OSMAN SINAV'DAN AÇIKLAMA

Herkes İrem Helvacıoğlu'nun Sen Anlat Karadeniz'in kadrosundan çıkarılıp çıkarılmayacağını merak ederken dizinin yapımcısı Osman Sınav'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Basında çıkan haberler hakkında açıklama yapan yönetmen ve yapımcı Sınav, "Diziden yüz insan ekmek yiyor. Bu işe büyük emek veriyor. Bir yanlış hareket yüzünden herkesin ekmeğiyle oynayamam." dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar