GÜNDEM

iPhone Kullananlar Bu Zamlar Sizi İlgilendiriyor! Apple Tek Seferde 540 TL Zam Yaptı!

Apple'dan gelen son açıklamayla birlikte teknik servic ücretlerinde artış yaşandı. Artık pil değişim ücretleri sandığınızdan daha pahalıya mâl olacak. Peki hangi iPhone serisi bu zamdan etkilenecek? İşte iPhone kullanıcılarını yakından ilgilendiren o fiyat artışı...

iPhone Kullananlar Bu Zamlar Sizi İlgilendiriyor! Apple Tek Seferde 540 TL Zam Yaptı!

iPhone 14'ün öncesindeki modelleri kapsayan zamla ilgili çeşitli bilgiler verildi. Apple, iPhone cihazlarındaki garanti kapsamı dışındaki işlemlerde zam kararı aldı. Fiyatlar bir anda arttı ve kullanıcılar şok üstüne şok yaşadı. Peki yüzde kaç zam yapıldı? Eğer Apple'ın teknik desteğine ihtiyacınız var ise Şubat ayına göre daha fazla ödeme yapmak durumunda kalabilirsiniz!

Mart Ayında Zam Geldi!

Apple'ın pil değişim ücretlerinde değişiklik yaptığı ortaya çıktı. iPhone 14'ün dışındaki Apple modelleri bu değişiklikten etkilenecek. İPhone 13, İPhone 12, İPhone 11 serilerinde pil değişim ücreti 1399 TL'ye yükseldi. İPhone 8, İPhone 7, İPhone 6 ve İPhone SE modellerinde ise 1559 TL pil değişim ücreti talep edilecek.

Apple Resmi Açıklama Yaptı!

Apple, pil değişim ücretleri ile ilgili resmi açıklama yaptı. Zamlı fiyatların ne zaman değişeceğini tarih olarak da açıkladı. Üstelik iPhone 14 modelinin bundan etkilemeyeceği netleşti. 540 TL'lik zamdan sonra kullanıcıların bir kısmı pil değişim işlemini geciktirdiği için pişmanlık duyuyor. İşte Apple resmi açıklaması:
’Şu anda geçerli olan garanti kapsamı dışında pil servis ücreti Şubat 2023’ün sonunda kadar geçerli olmaya devam edecektir. 1 Mart 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere garanti kapsamı dışındaki pil servis ücreti İPhone 14’ten önceli tüm İPhone modelleri için 540 arttırılacaktır.’’

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar