POLEMİK

İnternet medyasında süper kavga! Boydak ve logo krizi büyüyor

Ensonhaber'in FETÖ soruşturması sonucunda Boydak ailesinden TMSF'ye aktarılan şirketin adının ve logosunun değiştirilmesi ile ilgili yaptığı Bank Asya benzetmesine SüperHaberTV'den cevap geldi. Konu bir anda internet medyasının kavgasına dönüştü.

İnternet medyasında süper kavga! Boydak ve logo krizi büyüyor

Ensonhaber, TMSF'ye aktarılan Boydak Holding'in isminin ve logosunun değişmesine ilişkin yaptığı Bank Asya benzetmesine SüperHaberTv'den cevap geldi.

İnternet medyasının iki önemli isminin kavgası başlamış oldu. 

SüperHaberTV'de yayınlanan haberde "Erciyes Anadolu Holding'e neden çamur atıyorlar?" başlığı kullanıldı ve Ensonhaber hedef alındı.

SüperHaberTV konunun Ensonhaber'in tamamen duygusal nedenlerle yaptığı bir algı olduğunu iddia etti.

Haberin devamında ise Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in cevabına yer verildi. 

İşte haberin detayları;

Ancak bu iddiaya, Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den sert yanıt geldi.

Alpaslan Baki Ertekin iddiaları reddederek, "Erciyes Anadolu Holding’in yeni logosu için birilerine milyonlar vermişiz. Bunu yazan internet sitesine diyorum ki “Müddei iddiasını ispatla mükelleftir" yoksa sizi müfteri ilan edeceğiz. Logo ekibimiz tarafından 1 kuruş ödenmeden yapılmıştır. Gerçekle ilgilenenlere duyurulur" ifadelerini kullandı.

Ertekin sözlerine şöyle devam etti;

"Bir de Erciyes Dağı iki zirvedir. Logomuz Erciyes dağının iki zirvesini resmeder. Eski bir bankanın A harfi logosu ile iki zirveli Erciyes dağını resmeden logomuzu aynı demek özel bir hayal gücüne sahip olmayı ya da medya satınalma ajansımıza karşı özel bir husumeti gerektirir."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar