GÜNDEM

"İnsanları kandırıyorlar" diyen Sabah yazarı uyardı

Sosyal medyada kendi adına açılmış onlarca sahte hesap olduğunu söyleyen Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, gerçek hesaplarını sıraladı ve "Gerisi tamamen sahtedir. Aman diyeyim..." diyerek uyardı.

"İnsanları kandırıyorlar" diyen Sabah yazarı uyardı

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, kendi adına açılan onlarca sahte hesap olduğunu söyledi ve "Benim adımla insanları kandırmaya devam ediyorlar. Sosyal medya sahte Yüksel Aytuğ'lar ile doldu yine..." dedi. Gerçek hesaplarını okuyucularına bir kez daha hatırlatan yazar, "Gerisi tamamen sahtedir. Aman diyeyim..."ifadelerini kullandı.

Sahte hesaplara dikkat!
Sırf benim adımla işletilen sahte hesapları açığa çıkarmak için sosyal medyada kendime hesaplar açmıştım. Ama durmuyorlar, duracak gibi de değiller. Benim adımla insanları kandırmaya devam ediyorlar. Sosyal medya sahte Yüksel Aytuğ'lar ile doldu yine...
Efendim, buradan bir kez daha açıklıyorum: Yüksel Aytuğ isimli bir Facebook, Kukiaytuğ isimli bir Twitter hesabım var. Instagram'da yukselaytug250863 ile varım. Ayrıca I2 adıyla (İngilizce telaffuz edildiğinde 'Aytuğ' sesi veriyor) bir YouTube kanalım var. Gerisi tamamen sahtedir. Aman diyeyim...
Bu arada Yakından Kumanda her zaman olduğu gibi bu bayram süresince de açıktı. Gazetemizin basılamadığı bu süreçte okurlarımıza Sabah'ın internet sitesinden hitap ettik. Kaçıranlar, Sabah/Yazarlar arşivimize bir göz atsın lütfen.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar