GÜNDEM

ING Bank'tan Müşterilerine 300 TL Hediye! Kredi Kartı Olanlara Bonus Fırsatı Kaçmaz

ING Bank'ın bol bonuslu kampanyası büyük ilgi görüyor. 300 TL'lik bonusu hemen hesabınızda görmek istiyorsanız bu şartları karşılayın. Banka, müşterilerine tek tek bu bonusları dağıtacak. İşte kampanya dahilinde müşterileri bekleyen detaylar haberimizde yerini aldı.

ING Bank'tan Müşterilerine 300 TL Hediye! Kredi Kartı Olanlara Bonus Fırsatı Kaçmaz

ING Bank, duyurmuş olduğu kampanya ile gündeme geldi. Kampanya kapsamında çeşitli noktalardan ve belirli kategorileri kapsayan harcama yapanların hesabına bonus tanımlanıyor. Üstelik tanımlanan bu bonuslar oldukça fazla. 300 TL'lik bonus ödemesi almanız için yapmanız gereken harcama düşündüğünüzden daha az. Bankanın bireysel kredi kartınız ile yapacağınız bu harcamaya göre alacağınız bonusu da göz önünde bulundurmanız önemli.

300 TL'lik Bonus Kampanyası!

Belirli e-ticaret platformlarında ve bazı kategorilerde tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 60 TL bonus kazanıyorsunuz. Toplamda 300 TL'ye kadar bonus kazanma hakkınız bulunuyor. Dolayısıyla bu fırsatı kaçırmamak adına sizler de güncel fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca bu ödemeleri yaparken farklı günlerde alışveriş yapmış olmanız gerekmektedir.

ING Bank SMS ile Kampanyaya Katılım

Banka, yapmış olduğu resmi duyuru ile birlikte SMS ile nasıl katılım sağlayacağınızı açıkladı. Bankanın kampanyasında harcama yapılması gereken e-ticaret platformlarındna kategorilere kadar detaylar yerini aldı. ING Bank, açıklamasında ''ING Kredi Kartı’nızla 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında Bonus üye iş yeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret firmalarında farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri harcamanızda 60 TL, toplamda 300 TL bonus kazanın. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce ''KAZAN'' yazıp, 2205’e SMS gönderin.'' ifadesine yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar