GÜNDEM

ING Bank Ekstralı Hoş Geldin Faiz Kampanyası Başladı! 181 Gün İçin Yüksek Faiz Ödemesi!

ING Bank, faiz ödemeli kampanyasını duyurdu. Ekstralı Hoş Geldin Faiz kampanyası hakkında ne biliyoruz? Turuncu hesap sahibi olarak sizler de faiz üzerinden gelir elde edebilirsiniz. 181 günün sonunda yüksek oranlı ödeme yapılacak.

ING Bank Ekstralı Hoş Geldin Faiz Kampanyası Başladı! 181 Gün İçin Yüksek Faiz Ödemesi!

ING Bank, sunduğu kampanya ile birlikte yüksek faizli ödeme yapıyor. Anaparanıza göre 180 gün vade sonunda daha fazla ödeme alabilirsiniz. Bankanın yeni kampanyasına ilişkin detayları aktaracağız. Ekstralı Hoş Geldin Faiz kampanyasında yüzde kaç faiz verilecek?

Anaparadan Faiz Kazancı İçin Kampanya

ING Bank, Ekstralı Hoş Geldin Faizi ile birlikte 181 günde %13 faizle ödeme yapılacak. Paranızı yaklaşık 6 ay bu bankada tutarsanız faiz ödemeniz hesabınıza aktarılıyor. %13 oranına göre iyi bir ödeme yapılacağı belirtiliyor.

50 Bin TL'ye Ne Kadar Faiz Alınır?

50 bin TL anapara ile faiz ödemesi almak için kampanyaya katılırsanız, 181 günün sonunda 53.126,59 TL hesabınıza yatırılacaktır. Bu da net kazancınızın 3.126,59 TL olduğu anlamında geliyor. Sizler de başvuru işlemlerini sağlayarak ING Bank'ın faiz üzerinden kazanç sistemine giriş yapabilirsiniz. Kampanyanın bir süre daha devam edeceği belirtiliyor. Mevduat hesabı sahibi olmak isteyenler, ING Bank müşteri hizmetleri ile görüşme de sağlayabilir. Bankanın mobil uygulaması üzerinden veya resmi internet sitesi aracılığıyla güncel bilgilere erişim sağlamak mümkün.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar